پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
مجله ویستا

ماهی پاکتی | طرز تهیه ماهی پاکتی


مواد لازم برای ماهی پاکتی
ماهی (هالیبوت) 360 گرم، 2 تکه
دارچین (آسیاب شده) 1/4 قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
کدو (مربعی خرد شده) 1 فنجان
زیتون سیاه (نصف شده و هسته گرفته) 1/4 فنجان
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی (کنسرو، چهار گوش و پوست کنده و آب گرفته) 1/4 فنجان
عصاره مرغ 4 قاشق سوپخوری
پرتقال (نازک) 4 برش
آویشن (تازه، یا 1/4 قاشق چایخوری خشک) 2 شاخه
 

ماهی پاکتی | طرز تهیه ماهی پاکتی
 
طرز تهیه ماهی پاکتی
ما در این غذا از آویشن تازه استفاده می کنیم. اگر شما ترجیح می دهید از آویشن خشک استفاده کنید، 1/4 قاشق چایخوری از آن در غذا بریزید. موقع سرو کردن پاکت روغنی را داخل هر بشقاب بگذارید و هر نفر خودش پاکت را باز کند تا عطر دارچین و پرتقال و آویشن هوا را پر کند.
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید. 2 تکه کاغذ روغنی آشپزی یا فویل را به شکل مربعی به ضلع 40 سانتی متر ببرید.
دو طرف ماهی را با دارچین و نمک و فلفل مزه دار کنید.
وسط هر تکه کاغذ روغنی یک تکه ماهی قرار دهید.روی هر تکه را با کدو، زیتون، روغن زیتون و گوجه فرنگی پر کنید.
با کمی نمک و فلفل دیگر مزه دار کنید.
2 قاشق سوپخوری عصاره ی مرغ روی هر کدام بریزید.
سپس با نیمی از برش های پرتقال و آویشن روی آن را بپوشانید.
برای درست کردن پاکت ها، ضلع های مقابل کاغذ روغنی را لوله کنید و به سمت یکدیگر روی ماهی و سبزیجات تا بزنید.
سپس دو سر آن را نیز لوله کنید و تا بزنید تا بخار از داخل آن بیرون نرود.
دو پاکت را داخل سینی فر قرار دهید.
12 تا 15 دفیفه تا زمانی که ماهی به راحتی با چنگال تکه شود در فر بپزید. پاکت ها را برای سرو کردن داخل بشقاب ها قرار دهید.
 

ماهی پاکتی | طرز تهیه ماهی پاکتی
نکات تکمیلی در مورد ماهی پاکتی

ماهی پاکتی جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
ماهی پاکتی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

ماهی پاکتی ، طرز تهیه ماهی پاکتی