شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
مجله ویستا

هات چاکلت | طرز تهیه هات چاکلت اسپانیایی


مواد لازم برای هات چاکلت اسپانیایی
 
6 پیمانه شیر کامل
 
دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
 
¼ پیمانه پودر کاکائو
 
¾ پیمانه شکر
 
کمی نمک
 
یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
 
230 تا 340 گرم شکلات 50 درصد خرد شده
 
 

هات چاکلت | طرز تهیه هات چاکلت اسپانیایی
 
طرز تهیه هات چاکلت اسپانیایی
 
5.5 پیمانه شیر را داخل قابلمه بزرگ بریزید. 
 
در یک کاسه کوچک، نشاسته ذرت، پودر کاکائو، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. نصف پیمانه از شیر باقی مانده را به آنها بیفزایید تا مواد حالت خمیری به خود بگیرند. شیر را روی حرارت ملایم گرم کنید و پیش از اینکه شیر به جوش بیاید، مخلوط کاکائو را اضافه کنید. اجازه دهید مواد بجوشند. 
 
مواد را یک دقیقه به طور مداوم هم بزنید تا به غلظت موردنظر برسد. سپس از روی حرارت بردارید و وانیل و 225 گرم شکلات را اضافه کنید و هم بزنید. زمانی که شکلات ها آب شدند، هات چاکلت را سرو کنید. در صورت تمایل می توانید شکلات بیشتری هم اضافه کنید. 
 
نکات تکمیلی در مورد هات چاکلت

هات چاکلت جزو نوشیدنی - نوشیدنی گرم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
هات چاکلت را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

هات چاکلت ، طرز تهیه هات چاکلت اسپانیایی