جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا

شیرینی پیروک | طرز تهیه شیرینی پیروک


 مواد لازم برای شیرینی پیروک
 
کره 150 گرم
شکر 90 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پوست پرتقال رنده کرده 1 قاشق چایخوری
آرد 250 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
مارمالاد به دلخواه 1 پیمانه
زرده ی تخم مرغ برای تزئین 1 عدد
 

شیرینی پیروک | طرز تهیه شیرینی پیروک
 
طرز تهیه شیرینی پیروک
 
برای تهیه این شیرینی, قالب تارتی به قطر 23 سانتیمتر را چرب کنید. آن گاه کره ی نرم شده و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
 
سپس تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزائید و پوست پرتقال را، همراه با آرد و بیکینگ پودر اضافه و مخلوط نمائید.
 
حالا نیم بیش تر خمیر را در قالب پهن کنید و به مدت 30 د قیقه در فر (تاون) گرم شده با د مای 180 درجه ی سانتیگراد بپزید. سپس بگذارید کمی خنک شود .
 
بعد مارمالاد را روی آن بریزید و صاف کنید. اکنون به باقیمانده ی خمیر، کمی آرد بیفزائید و روی سطح آرد پاشیده ،خمیر را به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید.
 
حالا با رولت مخصوص شیرینی پزی، خمیر را به صورت نوارهای باریکی به عرض تقریبی 1 سانتیمتر ببرید و روی مارمالاد به صورت ضربدر بگذارید .
 
سپس روی آن را با زرده ی تخم مرغ زرین کنید و به مدت 10 د قیقه ، یا تا زمانی که روی نوارها طلائی رنگ شود، با د مای 180 درجه ی سانتیگراد بپزید.
 
اینک پیروک را روی پنجره ی سیمی قرار د هید تا خنک شود .بعد آن را برای پذیرائی ، در دیس زیبائی بگذارید.
 

شیرینی پیروک | طرز تهیه شیرینی پیروک
نکات تکمیلی در مورد شیرینی پیروک

شیرینی پیروک جزو کیک و شیرینی > پای و تارت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
شیرینی پیروک را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

شیرینی پیروک ، طرز تهیه شیرینی پیروک