دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

تخم مرغ خامه ای


تخم مرغ خامه ای

● زمان طبخ: ۲۰ دقیقه
● مواد لازم
▪ شش عدد تخم مرغ
▪ دو قاشق غذاخوری کره
▪ دو قاشق غذاخوری آرد
▪ دو فنجان شیر
▪ یک هشتم قاشق مرباخوری فلفل سفید
▪ نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
● طرز …

زمان طبخ:

۲۰ دقیقه

مواد لازم

شش عدد تخم مرغ

دو قاشق غذاخوری کره

دو قاشق غذاخوری آرد

دو فنجان شیر

یک هشتم قاشق مرباخوری فلفل سفید

نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

طرز تهیه

در یک قابله آب ریخته و تخم مرغ ها را در آن قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید. تخم مرغ ها را پوست کنده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید. در یک ماهیتابه کوچک، کره را ریخته و آن را روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید تا ذوب شود. آرد را به آن افزوده و کمی هم بزنید، سپس شیر را به آرامی به آن افزوده و تا زمانی که ترکیبی یکنواخت به دست آید، هم بزنید.

نمک و فلفل ها را به همراه قطعات تخم مرغ به آن افزوده و چند دقیقه روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید.

ارزش غذایی

انرژی ۳۱۷ کالری

چربی ۲۰‎/۹ گرم

کلسترول ۴۹۵ میلی گرم

سدیم ۲۸۶ میلی گرم

کربوهیدرات ۱۳‎/۱ گرم

فیبر ۰‎/۲ گرم

پروتئین ۱۸‎/۵ گرم

ملیحه قریشی