چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

شله زرد | دستور تهیه و طرز تهیه شله زرد


شله زرد به خاطر وجود زعفران زردرنگ و شیرین است و روی آن را دارچین و خلال بادام و خلال پسته می ریزند. شله زرد عموماً به یک طریق پخته می شود و به خصوص از آن در ماه رمضان برای صرف افطار استفاده می شود.

مواد لازم:


برنج            2 پیمانه
شکر           1 پیمانه
آب             3 پیمانه
کره            100 گرم
زعفران        1 قاشق چای خوری
هل و گلاب   به مقدار دلخواه

طرز تهیه:


برنج را شسته و در آب باحرارت کم بجوشانید و مرتب هم بزنید پس از آنکه برنج نرم شد کره و هل و زعفران را اضافه کنید وقتی برنج به مقدار مناسب نرم شد شعله گاز را خاموش کنید وگلاب را به آن اضافه کرده و بگذارید کمی سرد شود سپس آن را در ظرف کشیده و با دارچین و خلال پسته و بادام و گردو تزیین کنید.

 


شله زرد | دستور تهیه و طرز تهیه شله زرد

 

 

نکات تکمیلی در مورد شله زرد

شله زرد جزو دسرهای ایرانی میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
شله زرد را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

شله زرد ، دستور تهیه و طرز تهیه شله زرد