یکشنبه, ۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 23 February, 2025
مجله ویستا

آلبالو پلو | طرز تهیه آلبالو پلو


مواد لازم :

برنج                          3 پیمانه
آلبالوی هسته گرفته    4 پیمانه
مرغ بدون استخوان      300 گرم
شکر                         3 پیمانه
زعفران دم کرده           به مقدار لازم
خلال پسته                 برای تزیین
نمک و زردچوبه             به مقدار لازم
گلاب                         به مقدار لازم
روغن حیوانی              به مقدار لازم


آلبالو پلو | طرز تهیه آلبالو پلو



طرز تهیه :
ابتدا برنج را کته بار بگذارید ، در این فاصله هسته ی آلبالو را بگیرید و با شکر روی حرارت بگذارید تا زمانی که شکر حل شود. گوشت مرغ را با چرخ گوشت چرخ کنید و یک عدد پیاز را رنده کنید و آب پیاز را بگیرید وپیاز را همراه با نمک و زردچوبه به گوشت اضافه کنید و خوب ورز دهید و با آن کوفته های ریز درست کرده و در آب جوش بیاندازید کمی زردچوبه یا زعفران به آبی که کوفته ها را در آن می اندارید اضافه کنید تا کوفته ها خوشرنگ شود.مقداری از برنج سفید را با زعفران دم کرده و گلاب و روغن حیوانی مخلوط  کنید و مقداری را هم با کمی شهد رقیق و روغن حیوانی مخلوط نمایید.بعد از اینکه تمام مواد آماده شد و کته پخته شد . کته را در دیس بکشید و با گوشت و آلبالو وبرنج زعفرانی و برنجی که با شهد رنگی شده و خلال پسته تزیین کنید.

نکات تکمیلی در مورد آلبالو پلو

آلبالو پلو جزو پلو و چلو میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
آلبالو پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

آلبالو پلو ، طرز تهیه آلبالو پلو