جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
مجله ویستا

اسپه شله | طرز تهیه اسپه شله


مواد لازم برای اسپه شله

برنج :یک پیمانه

انار ترش :2 پیمانه

سبزی (جعفری، شوید، اسفناج و گشنیز) :500 گرم

نعنا خشک :2 قاشق غذاخوری

شکر و نمک :به میزان لازم


اسپه شله | طرز تهیه اسپه شله

طرز تهیه اسپه شله

برنج را روی حرارت می گذاریم.

سبزی ها را پس از شستن، خرد کرده و پس از این که برنج کمی باز شد سبزی و نمک را اضافه می کنیم و آش را هم می زنیم و می گذاریم سبزی ها پخته و آش جا بیفتد.

دانه های انار را کمی با گوشتکوب له می کنیم تا آب آن گرفته شود و با شکر و نعناخشک مخلوط می کنیم.

پس از پخته شدن آش می توانیم مخلوط انار را به آن بیفزاییم و بگذاریم تا خوب جا بیفتد یا این که آش را در ظرف مورد نظر سرو کرده و بعد با مخلوط انار روی آن را تزیین کنیم. 

نکات تکمیلی در مورد اسپه شله

اسپه شله جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
اسپه شله را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

اسپه شله ، طرز تهیه اسپه شله