شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
طرز تهیه راویولی اسفناج و پنیر
مواد لازم راویولی اسفناج و پنیر
گوجه فرنگی فیله شده 800 گرم
برگ اسفناج کوچک و تازه 250 گرم
آرد 2 پیمانه
پنیر ریکوتا 1 پیمانه
ریحان ¼پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
سیر 2 حبه
موسیر 1 عدد
پنیر پارمزان رنده شده 4 قاشق غذاخوری + مقداری برای سرو
روغن زیتون ½4 قاشق غذاخوری
پرک فلفل قرمز ½قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
طرز تهیه راویولی اسفناج و پنیر
آرد و نمک را بر روی سطحی صاف مخلوط کرده بهصورت یک تپه دربیاورید و وسط آن را گود کنید.
2 عدد تخم مرغ و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در این گودال ریخته و به آرامی با چنگال آن را هم بزنید. به آرامی آرد را با حرکت دایرهای از دیواره درونی گودال به داخل بکشید. همینطور ادامه بدهید و همه آرد را مخلوط کنید تا جاییکه بهصورت یک توپ دربیاید.
خمیر توپی شکل را در نایلون پیچیده و بگذارید نیم ساعت استراحت کند.
در این حین، مواد داخل آن را آماده کنید:اسفناج را بخار پز کنید و آب آن را آبکش کنید. اسفناج را فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود سپس ریز خرد کنید.
اگر می خواهید خمیرتان سبزرنگ باشد از آب اسفناج برای درست کردن آن استفاده کنید.
تابه بزرگی را روی شعله متوسط داغ کنید، روغن زیتون را در تابه بریزید تا داغ شود.
پیازچه را ریز کنید و حدود یک دقیقه آن را تفت بدهید. اسفناج خردشده را به تابه افزوده و تفت دهید.
پنیر ریکوتا، پارمزان و 1 عدد تخم مرغ را به اسفناج اضافه کنید.
خمیر را دو نیم کنید. نیم دیگر را در نایلون بپوشانید تا خشک نشود.
روی میز کار و خمیر کمی آرد بپاشید. نیمی از خمیر را فشار دهید تا به شکل مستطیل درآید؛ آن را طوری نازک کنید که به ضخامت ورق کاغذ درآید. (اگر دستگاه پاستاساز دارید از آن استفاده کنید.)
روی میز کار و ورق خمیر آرد بپاشید. ورق طویل خمیر را روی میز پهن کنید و به سطح رویی آن با قلمو آب بزنید این آب مثل چسب عمل می کند. 1 قاشق غذاخوری از مواد را روی نیمی از خمیر با فاصله مشخص بریزید.
نیمه دیگر خمیر را مثل پتو روی این مواد تا کنید. با انگشت هوایی که اطراف مواد گیر کرده را به آرامی فشار دهیدو در فواصل بین مواد خمیر را فشار داده بهم بچسبانید.
با چاقو هر یک از این قسمت ها را که به شکل بالش درآمده اند به شکل مربع ببرید و برای محکم شدن لبه ها با چنگال آن را فشار بدهید. روی راویولی ها آرد ذرت بپاشید تا به هم نچسبند و آنها را پهن کنید تا در حالی که بقیه را درست می کنید، کم کم خشک شوند.
در صورتی که نمی خواهید ظرف یک تا دو ساعت از آن استفاده کنید تا زمان نیاز آنها را در یخچال قرار دهید.
برای آماده کردن سس 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه داغ کنید سیرها را فقط یک دقیقه تفت بدهید، گوجه فرنگی ها ، نمک ، فلفل و فلفل قرمز را اضافه کنید و روی شعله کم 10 دقیقه بگذارید بپزد.
ریحان خرد شده را اضافه کرده و خوب هم بزنید . 10 دقیقه دیگر بگذارید بپزد. سس را تا زمانی که خمیر بپزد گرم نگه دارید.
راویولی را در آب در حال جوش که کمی نمک هم به آن اضافه شده بپزید. وقتی که پخته شدند روی سطح آب می آیند بنابراین حواس تان باشد که قابلمه را خیلی پر نکنید وگرنه راویولی ها به هم می چسبند.
راویولی را آبکش کنید در ظرف سرو بریزید.
سس را روی آن بریزید و با پنیر پارمزان سرو کنید.
راویولی اسفناج و پنیر جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
راویولی اسفناج و پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
اسرائیل ایران اصفهان ایران و اسرائیل حجاب حسین امیرعبداللهیان حمله ایران به اسرائیل گشت ارشاد استان اصفهان ارتش جمهوری اسلامی ایران وعده صادق جنگ ایران و اسرائیل
سیل هواشناسی تهران طرح نور فراجا پلیس قتل سیلاب سازمان هواشناسی فضای مجازی شهرداری تهران آموزش و پرورش
قیمت طلا قیمت خودرو تورم دولت بانک مرکزی دولت سیزدهم قیمت دلار خودرو بازار خودرو ایران خودرو حقوق بازنشستگان قیمت سکه
سعدی تلویزیون موسیقی فیلم سینمای ایران کتاب احسان علیخانی دفاع مقدس تئاتر
اینترنت
رژیم صهیونیستی عراق فلسطین غزه جنگ غزه امیرعبداللهیان روسیه سازمان ملل شورای امنیت حماس چین اسراییل
استقلال فوتبال پرسپولیس شمس آذر قزوین باشگاه استقلال کشتی آزاد صنعت نفت آبادان لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بازی لیگ برتر بارسلونا
هوش مصنوعی ناسا فناوری سامسونگ تلگرام اپل وزیر ارتباطات عیسی زارع پور
وزارت بهداشت سرطان مغز حمله قلبی هموفیلی گیاهان دارویی آلزایمر