دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
خوراک مرغ با پاستای پاپیونی
مواد لازم:
پاستای خام: ۳پیمانه
کره: ۲قاشق غذاخوری
سینه مرغ بدون استخوان و تکه شده: ۵۰۰گرم
سیر تازه خرد شده: ۲قاشق مرباخوری
نمک و فلفل: به اندازه کافی
آب مرغ: یک پیمانه
خامه: نصف پیمانه
نشاسته ذرت: یک قاشق غذاخوری
نخود آب پز شده: یک پیمانه
گوجه فرنگی نصف شده: یک پیمانه
برگ های ریحان خرد شده: یک چهارم پیمانه
پنیر پارمیزان: نصف پیمانه
طرز تهیه:
پاستا را طبق دستور درج شده روی جعبه بپزید. آن را روی حرارت کم، گرم نگه دارید.
کره را روی حرارت آب کنید، سیر و تکه های مرغ را اضافه کنید و پخت را ادامه دهید تا بپزد و طلایی رنگ شود. در این مرحله نمک و فلفل را اضافه کنید.
آب مرغ، خامه و نشاسته ذرت را خوب با هم مخلوط و به مواد مرغ اضافه کنید و روی حرارت متوسط پخت را ادامه دهید تا مواد غلیظ شود.
پاستا، نخود، گوجه فرنگی و ریحان را اضافه کنید و پخت را ادامه دهید. روی پاستا، پنیر پارمیزان بریزید و بلافاصله سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست