سه شنبه, ۲۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 11 February, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه املت گوجه فرنگی و تن


مواد لازم:
پیاز رنده شده :            1 عدد بزرگ
تخم مرغ زده شده :      5 عدد
روغن مایع :                 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی رنده شده :  2 عدد
جعفری ریز شده :         4/1 لیوان
تن ماهی بدون روغن :    1 قوطی ریز شده
نمک :                       1 قاشق چایخوری
ادویه مخلوط :               کمی
فلفل قرمز :                کمی
آرد :                        2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر :             1 قاشق مرباخوری
سیر کوبیده شده :     1 عدد
 

طرز تهیه:
گوجه فرنگی ، پیاز و جعفری را با هم مخلوط کرده ، نمک و ادویه و سیر را به آن اضافه کرده با دست هم می زنیم. تخم مرغ زده شده و روغن نباتی را به مواد اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم. تن ماهی را به مواد اضافه کرده،خوب هم می زنیم. در اخر آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و مواد را هم می زنیم. سینی مخصوص فر را با یک قاشق غذاخوری کره چرب کرده و مواد را داخل سینی ریخته و به مدت 21 دقیقه با حرارت 161 درجه سانتیگراد در فر می گذاریم تا زمانی که سطح املت طلایی رنگ شود.

نکات تکمیلی در مورد گوجه فرنگی

گوجه فرنگی جزو پیش غذا - املت و کرپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
گوجه فرنگی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه املت گوجه فرنگی و تن