سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

گرانیتای هندوانه | طرز تهیه “گرانیتای هندوانه”


مواد لازم :

4 پیمانه پوره هندوانه ( بدون تخمه )

3/4 پیمانه لبوی سرخ رنگ ( چغندر پخته و پوست گرفته )

آب دو عدد لیموترش تازه

1/3 پیمانه شکر


گرانیتای هندوانه | طرز تهیه “گرانیتای هندوانه”


طرز تهیه :

همه را با هم مخلوط کنید و داخل ظرف فلزی ریخته و در جا یخی یا فریزر اجازه دهید تا یخ ببندد . وقتی سطح روی آن یخ زد با یک چنگال آنرا تراشیده و در ظرف در دار دیگری بریزید و مجددا در جایخی یا فریزر قرار دهید . این کار را تا زمانی ادامه دهید که تمام پوره یخ زده را به تدریج به صورت یخ در بهشت به ظرف دردار دیگر منتقل کنید . به هنگام استفاده آن را داخل گیلاس های مناسب ریخته و با چند برگ نعنا تزیین و با قاشق سرو کنید .

نکته :در صورت تمایل به جای استفاده از شکر میتوانید پس از اتمام کار روی گرانیتا هنگام سرو مقداری شهد یا شربت نعنایی بریزید . نعنا طبیعت گرم و هندوانه و لبو طبیعت سرد دارد  با شهد نعنایی میتوانید طبیعت این دسر را گرم و نیز سردی آن را خنثی کنید . برای تهیه شهد نعنایی میتوانید داخل شکر و آب به جای گلاب مقداری عرق نعنا بریزید .

نکات تکمیلی در مورد گرانیتای هندوانه

گرانیتای هندوانه جزو نوشیدنی - سایر نوشیدنی ها میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
گرانیتای هندوانه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

گرانیتای هندوانه ، طرز تهیه گرانیتای هندوانه