سه شنبه, ۲۸ فروردین, ۱۴۰۳ / 16 April, 2024
مجله ویستا

میگو | طرز تهیه میگوی پیچیده شده در ژامبون بره


مواد لازم برای میگوی پیچیده شده در ژامبون بره
 
ادویهٔ تند دلخواه :¼ قاشق چایخوری
فلفل قرمز :½ قاشق چایخوری
سس فلفل قرمز :3 قاشق غذاخوری
خردل :یک قاشق چایخوری
آب لیمو :3 قاشق غذاخوری
میگو ی نسبتاً بزرگ (پاک شده) :20 عدد (حدود 450 گرم)
فلفل تازۀ آسیاب شده :¼ قاشق چایخوری
سس باربیکیو :½ پیمانه
روغن کانولا :¼ پیمانه
نوارهایی از ژامبون بره :20 عدد (حدود 350 گرم)
 
 
 

میگو | طرز تهیه میگوی پیچیده شده در ژامبون بره
 
طرز تهیه میگوی پیچیده شده در ژامبون بره
 
 5 تا 8 عدد سیخ بامبو را حدود 20 دقیقه در آب قرار می دهیم تا روی کباب پز نسوزند( اگر سیخ بامبو در دسترس ندارید، از سیخ چوبی استفاده کنید و سیخ ها را قبل از استفاده ،درست مثل سیخ بامبو در آب قرار دهید).
گوشت را در یک ماهیتابهٔ بزرگ حدود 4 دقیقه نیم پز می کنیم. آن را روی یک حوله کاغذی می گذاریم تا آب آن گرفته شده و خنک شود.
یک ورقه ژامبون را دور یک عدد میگو می پیچیم. آن را به سیخ می کشیم، به گونه ای که سیخ از لایهٔ انتهایی ژامبون رد شود تا باز نشود. برای هرسیخ 3 تا 5 میگو.
سس باربکیو، روغن، آب لیمو، خردل، سس فلفل قرمز (مخلوطی از فلفل قرمز خشک، پاپریکا، آویشن، نمک، سیر و سرکه)، فلفل قرمز، ادویه و فلفل آسیاب شده را داخل مخلوط کن پوره می کنیم.
نیمی از سس را برای خواباندن گوشت کنار می گذاریم. کباب پز را از قبل گرم می کنیم. میگوها را به مدت 5 دقیقه کباب می کنیم. هنگامی که به صورتی تغییر رنگ دادند، آنها را آغشته به سس می کنیم.
آنها را برمی گردانیم، دوباره آغشته به سس کرده و حدود 4 دقیقۀ دیگر کباب می کنیم تا کاملاً پخته شوند. آنها را با سسی که باقی مانده میل می نماییم.
 

میگو | طرز تهیه میگوی پیچیده شده در ژامبون بره
نکات تکمیلی در مورد میگو

میگو جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
میگو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

میگو ، طرز تهیه میگوی پیچیده شده در ژامبون بره


همچنین مشاهده کنید