سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

شامی بادمجان | تهیه شامی بادمجان


مواد لازم برای شامی بادمجان 
 
بادمجان :پنج عدد
برنج پخته شده :نصف پیمانه
پنیر پارمزان :نصف پیمانه
گوشت چرخ کرده :250 گرم
تره، مرزه و جعفری ساطوری شده :150 گرم
تخم مرغ :دو عدد
پیاز رنده شده :یک عدد
نمک، فلفل و روغن مایع :به میزان لازم
 

شامی بادمجان | تهیه شامی بادمجان
 
 
طرز تهیه شامی بادمجان
 
بادمجان ها را در مقداری آب و نمک به مدت یک ساعت قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود، سپس در آبکش بریزید، بشویید و با پارچه تمیز خشک کنید.
بادمجان ها را از وسط دو نیم  و در روغن سرخ کنید؛ روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
بادمجان ها با گوشت کوب، کوبیده و با برنج، گوشت چرخ کرده، تخم مرغ ها، پیاز، سبزی ها، نمک، فلفل و پنیر پارمزان مخلوط کنید و ورز دهید.
کف دست را چرب کنید از مایه به اندازه دلخواه بر دارید و پس از فرم دادن یا قالب زدن در روغن داغ سرخ کنید.
در صورت دلخواه می توان بادمجان کبابی را جایگزین بادمجان سرخ شده کرد.
 

شامی بادمجان | تهیه شامی بادمجان
نکات تکمیلی در مورد شامی بادمجان

شامی بادمجان جزو کتلت و شامی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
شامی بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

شامی بادمجان ، تهیه شامی بادمجان