دوشنبه, ۲۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 10 March, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه کتلت بادمجان


مواد لازم کتلت بادمجان :

بادمجان  دو عدد  100 گرم / 17 کالری

سیب زمینی آب پز سه عدد  100 گرم / 75 کالری

پیاز و تخم مرغ  یک عدد  100 گرم / 36 کالری

جعفری خردشده  یک قاشق غذاخوری 100 گرم / 25 کالری

پنیر پیتزا 30 گرم  100 گرم / 330 کالری

نمک و آرد سوخاری و روغن  به میزان لازم

100 گرم / 900 کالری


طرز تهیه کتلت بادمجان

روش تهیه کتلت بادمجان :

 بادمجان ها را روی اجاق یا در فرکبابی کرده و سپس پوست کنده و ساطوری خرد کنید.

 سیب زمینی آب پز و پیاز را رنده کرده و با جعفری، تخم مرغ، نمک و پنیر پیتزا مخلوط کنید.

 آرد سوخاری را تا جایی به مواد اضافه کنید که کمی سفت شده و به دست نچسبد.

 بعد به صورت گرد یا هر شکل دیگری در آورده و در روغن دو طرف آن را سرخ کنید.

 یا در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا طلایی شود.

خواص کتلت بادمجان :

 بادمجان متعلق به خانواده سیب زمینی است از زمانهای بسیار قدیم در هند کشت می شده است و از آنجا به نقاط دیگر جهان راه یافته است . چین از قرن نهم هجری شروع به کشت و زرع آن کرد. تجار انگلیسی این گیاه را در قرن هفدهم میلادی از گینه ودر انگلستان کردند و آنرا بنام کدوی گینه ای مینامیدند.

نکات تکمیلی در مورد کتلت بادمجان

کتلت بادمجان جزو کتلت و شامی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کتلت بادمجان را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کتلت بادمجان