جمعه, ۲۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 14 February, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه کتلت عدس


 مواد لازم برای کتلت عدس

سیب زمینی:2 عدد
عدس:5 / 2 لیوان
پیاز بزرگ:یک عدد
تخم مرغ:3 یا 4 عدد
پودر سیر:یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل و زردچوبه:به میزان لازم
آرد سوخاری:به میزان لازم

طرز تهیه کتلت عدس
طرز تهیه کتلت عدس
عدس را چند ساعت قبل از مصرف خیس کنید. سیب زمینی ها را خرد کرده و با هم در یک قابلمه بریزید و بپزید. بعد از این که آب آن تمام شد از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن آنها را له کنید یا در غذاساز ریخته و میکس کنید.آرد سوخاری، نمک و فلفل، پودر سیر و پیاز رنده شده و سه عدد از تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید. به اندازه ای آرد سوخاری بریزید که مواد به صورت کتلت در دست شکل بگیرد و برای این که به دست نچسبد، یا دست تان را مرطوب کنید یا به سفیده تخم مرغ آغشته کنید. در یک ماهیتابه روغن ریخته و بگذارید داغ شود. از مواد کتلت به اندازه یک نارنگی بردارید و شکل داده و در روغن داغ سرخ کنید. بعد در دیس بچینید و با خیارشور یا زیتون اطراف آن را تزئین کرده و میل کنید.
 

طرز تهیه کتلت عدس
نکات تکمیلی در مورد کتلت عدس

کتلت عدس جزو کتلت و شامی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کتلت عدس را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کتلت عدس