چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

مرغ | طرز تهیه مرغ در پاکت


مواد لازم برای مرغ در پاکت
 
بخش های بدون استخوان  و بدون پوست مرغ به تعداد نفرات
سه – چهارعدد سیب زمینی درشت
دو عدد فلفل دلمه ای
دو عدد پیاز
سه تا چهار حبه سیر و پیازچه
لیموترش
روغن زیتون
ادویه مثل آویشن
دارچین
فلفل قرمز و نمک
سس سویا (دلخواه).


مرغ | طرز تهیه مرغ در پاکت
 
 
طرز تهیه مرغ در پاکت
 بهتر است پیاز و تعدادی از سیرهای له شده را تفت بدهیم. یک مایع از روغن زیتون، سیر له شده و یک پیاز رندیده، سس سویا و ادویه ها آماده کنیم و مرغ ها را در این سس بخیسانیم. هر چه زمان اش بیشتر باشد، تردتر و خوش طعم تر می شود. بعد از چندساعت، بخشی از این سس را روی کاغذ آلومینیومی (روش پیچاندن را کمی پایین تر می بینیم) بریزیم. در هر بسته یک قطعه مرغ همراه با مقداری سیب زمینی مکعبی درشت و تکه های فلفل دلمه ای کافی است.

روی همه اینها می توانیم چند قطره آب لیموترش می ریزیم. پیازچه های خام ریزشده را هم روی مواد بریزیم. بعد باید فویل را مثل یک پاکت بسته بندی کنیم.

 مهم ترین بخش پُخت، بسته بندی در این پاکت های آلومینیومی است که باید محکم و نچسب باشد و توضیح اش ساده است. نباید هیچ راهی برای خروج آب یا روغن غذا وجود داشته باشد. برای هر وعده غذا، دست کم بیست سانتیمتر فویل لازم است. با دست ودلبازی کاغذ را باز می کنیم. برای اطمینان می توانیم یک بار آن را از وسط  تا کنیم. غذا را رویش می گذاریم و یک دور می چرخانیم. دو طرف کوتاه تر را به هم می رسانیم. حسابی فشار می دهیم تا مهروموم شود. دو طرف دیگر را هم مثل پاکت برمی گردانیم و در هم فرو می کنیم تا شکل بگیرد. جاهای خالی را مثل این عکس دوباره با دست برمی گردانیم و حسابی می پیچانیم. اگر لازم شد یک دور دیگر هم می توانیم کل پاکت را در یک ورقه دیگر بپیچانیم و اطرافش را محکم تر کنیم. باید جا برای بخار غذا هم وجود داشته باشد و در نهایت نباید هوای داخلش را بگیریم.

فویل پاکتی را روی منقل، زیر خاکستر، توی فر یا روی آتشی که درست کرده ایم، می گذاریم. بعد از حدود 20 تا 25 دقیقه باید جهت آن را عوض کنیم و زیرورویش کنیم. در فر حدود 180 درجه برای مدت یک ساعت می تواند مناسب باشد.


مرغ | طرز تهیه مرغ در پاکت

نکات تکمیلی در مورد مرغ

مرغ جزو غذاهای رژیمی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

مرغ ، طرز تهیه مرغ در پاکت