شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
مجله ویستا

فیله ماهی | طرز تهیه فیله ماهی سوخاری با مایونز لیمویی


مواد لازم برای فیله ماهی سوخاری
 
  فیله ماهی شسته و خشک شده:800 گرم
  تخم مرغ:2 عدد
  آرد سوخاری:130 گرم
  روغن مایع:به میزان لازم
  نمک و فلفل:به میزان لازم
 
 
مواد لازم برای مایونز لیمویی
 
  مایونز:100 گرم
  سیر رنده شده:1 حبه
  رنده پوست لیمو:3 قاشق چایخوری
  آب لیموترش :1 قاشق غذاخوری
  گشنیز ساطوری شده:1/2 قاشق غذاخوری
 
 

فیله ماهی | طرز تهیه فیله ماهی سوخاری با مایونز لیمویی
 
 
طرز تهیه فیله ماهی سوخاری با مایونز لیمویی
فیله های ماهی را به شکل نوارهایی به ضخامت 2 سانتیمتر و طول 5 سانتیمتر ببرید، سپس کمی نمک و فلفل بپاشید.
 
تخم مرغ ها را در یک بشقاب گود شکسته و آنقدر با چنگال بزنید تا یکدست شود، اما دقت کنید تخم مرغ ها کف نکند، سپس کمی نمک و فلفل بپاشید.
 
آرد سوخاری را در یک بشقاب گرد بریزید. فیله های ماهی را در مایه تخم مرغ زده، سپس در آرد بغلتانید. این عمل را برای هر فیله، دو تا سه بار انجام دهید.
 
روغن را در یک قابلمه یا تابه کوچک داغ کنید. مقدار روغن باید به اندازه ای باشد که روی فیله ها را بپوشاند. در هر نوبت حدود 4 فیله را به مدت 5 دقیقه در روغن روی شعله متوسط سرخ کنید تا روی آن طلایی شود.
 
روش تهیه سس
 
 همه مواد را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
 
 
نکات
 
1. فیله ماهی هوک و شیر برای این کار مناسب تر است.
 
2. پیشنهاد می شود به جای آرد سوخاری از نان خشک کوبیده مخلوط شده با نمک، فلفل و زردچوبه استفاده کنید.
 
3. به مایه تخم مرغ یکی، دو قاشق آب اضافه کنید تا کمی رقیق تر شود.
 
4. با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.
 

فیله ماهی | طرز تهیه فیله ماهی سوخاری با مایونز لیمویی
نکات تکمیلی در مورد فيله ماهى

فيله ماهى جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
فيله ماهى را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

فیله ماهی ، طرز تهیه فیله ماهی سوخاری با مایونز لیمویی