شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

آش اسفناج | طرز تهیه آش اسفناج


مواد لازم برای آش اسفناج
 
اسفناج:یک کیلو
آرد برنج:دو قاشق غذاخوری
لپه:یک پیمانه
سویا:1/2پیمانه
کره:100 گرم
آبغوره:چهار قاشق غذاخوری
پیاز:پنج عدد
نمک و فلفل:دو قاشق چای خوری، 1/8 قاشق غذاخوری
روغن مایع:1/2 پیمانه
نعناع خشک:دو قاشق چای خوری
آب:شش پیمانه
زرد چوبه:یک قاشق چای خوری
آرد لپه:دو قاشق چای خوری
 
آش اسفناج | طرز تهیه آش اسفناج
 
 
 
طرز تهیه آش اسفناج
 
آرد برنج را با آب سرد حل کرده از صافی رد می کنیم تا زلال شود بعد شش پیمانه آب را اضافه می کنیم روی حرارت مرتب هم می زنیم تا جوش آید و گلوله نشود.
لپه ای را که از قبل حدود 2 ساعت خیس کرده بودیم به آن اضافه می کنیم و بعد اسفناج را که از قبل شسته و خرد کرده بودیم را همراه کره به مواد قبلی اضافه کرده، پیازها را سرخ کرده وقتی طلایی شد زردچوبه را اضافه می کنیم .1/2 پیاز سرخ شده را با نمک و فلفل در آش می ریزیم و می گذاریم با حرارت ملایم جا بیفتد.
هنگام کشیدن آش، آبغوره را داخل آن می ریزیم و روی آن را با پیاز و نعناع داغ و کوفته ریزه سویا تزیین می کنیم.
روش تهیه کوفته ریزه:سویا را 10 دقیقه خیس می کنیم 5 دقیقه می جوشانیم. یک عدد پیاز را رنده می کنیم آرد لپه، نمک و ادویه را اضافه می کنیم و به صورت کوفته ریزه در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم.
نکات تکمیلی در مورد آش اسفناج

آش اسفناج جزو آش و حلیم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
آش اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

آش اسفناج ، طرز تهیه آش اسفناج