چهارشنبه, ۲۷ تیر, ۱۴۰۳ / 17 July, 2024
مجله ویستا

لوف مرغ | طرز تهیه لوف مرغ ( ترکیه)


مواد لازم برای لوف مرغ ( ترکیه)
 
سس  (ووستشایر Worcestershire) 1 ق غ
شیر 1/3 فنجان
سیر (متوسط له شده) 2 حبه
آرد سوخاری 1 فنجان(60 گرم)
سس (گوجه) 7 ق غ
گوشت مرغ (چرخ کرده) 600 گرم
پیاز (بزرگ ( 1 و نیم پیمانه پیاز خوردشده)) 1عدد
نمک 1 ق چ
قارچ 250 گرم
تخم مرغ (بزرگ) 2 عدد
روغن مایع (گیاهی) 1 ق غ
فلفل 1/2 ق چ
 
 

لوف مرغ | طرز تهیه لوف مرغ ( ترکیه)
طرز تهیه لوف مرغ ( ترکیه)
 
فر را با دمای 200 درجه سلسیوس گرم می کنیم. 
قارچ ها رو ریز خورد می کنیم ( یا با کارد یا غذاساز) 
پیاز را در روغن داخل یک تابه بزرگ تفت می دیم ( حدود 5 دقیقه). 
سیر را اضافه می کنیم و 1 دقیقه تفت می دهیم. 
قارچ را با پیاز و سیر مخلوط می کنیم و نصف نمک و فلفل را اضافه می کنیم و 10 دقیقه تا آب قارچ کشیده بشه روی حرارت هم می زنیم. 
مخلوط قارچ و پیاز رو در یک کاسه دیگر می ریزیم و 1 قاشق سس ورکسترشایر Worcestershire و 3 قاشق سس گوجه با آن مخلوط می کنیم و5 دقیقه صبر می کنیم تا خنک شود. 
در این فاصله آرد سوخاری را با شیر در کاسه دیگری مخلوط می کنیم تا 5 دقیقه خیس بخورد. 
آرد سوخاری خیس خورده و تخم مرغ ها را به مخلوط قارچ اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. 
مرغ چرخ کرده و بقیه نمک و فلفل را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم ( با دست یا چنگال) 
خمیر را به صورت یک لوف به ابعاد حدود 20 در 10 سانت در میاریم و روی یک سینی فر که کاغذ آلومینیومی کشیده و روغن زده ایم می گذاریم. 
باقیمانده سس گوجه را روی سطح لوف می مالیم. 
حدود 50 دقیقه در طبقه وسط فر می پزیم. 
بعد از در آوردن از فر 5 دقیقه صبر می کنیم بعد برش می زنیم.
 

لوف مرغ | طرز تهیه لوف مرغ ( ترکیه)
نکات تکمیلی در مورد لوف مرغ

لوف مرغ جزو غذای ملل - ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 10 دقیقه میباشد .
لوف مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

لوف مرغ ، طرز تهیه لوف مرغ ( ترکیه)