سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا

پودینگ | طرز تهیه پودینگ گردو و شکلات


مواد لازم برای پودینگ گردو و شکلات
 
شیر:500 میلی لیتر   
شکلات سیاه :200 گرم   
شکر:200 گرم   
زرده تخم مرغ :3 عدد   
خامه صبحانه:200 گرم   
نشاسته  گندم:4 قاشق غذاخوری   
نشاسته ذرت:4 قاشق غذاخوری   
پودر گردو:150 گرم
 
 
پودینگ | طرز تهیه پودینگ گردو و شکلات
 
 
طرز تهیه پودینگ گردو و شکلات
ابتدا نشاسته ها را با مقداری از شیر مخلوط می کنیم تا حل شوند. زرده تخم مرغ را به همراه بقیه شیر و خامه به مواد اضافه می کنیم و همه را با هم مخلوط کرده و از صافی می گذرانیم. در این مرحله مواد را داخل ظرف مخصوص کرم پزی ریخته و شکر و شکلات را نیز به آن اضافه می کنیم و روی حرارت متوسط می گذاریم. آنقدر مواد را به آرامی هم می زنیم تا به جوش آمده و غلیظ شوند. پس از اینکه پودینگ غلیظ شد و آن را از روی حرارت برداشتیم، پودر گردو را مخلوط کرده و مواد را داخل کاسه های تک نفره تقسیم کرده و پس از این که از حرارت افتاد، به مدت 3 تا 4 ساعت داخل یخچال می گذاریم.
 

پودینگ | طرز تهیه پودینگ گردو و شکلات
نکات تکمیلی در مورد پودینگ

پودینگ جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
پودینگ را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

پودینگ ، طرز تهیه پودینگ گردو و شکلات