سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه کرم موکا


مواد لازم:
نسکافه              1 قاشق غذاخوری

شیر                  500 میلی لیتر

شکر                  1/4 پیمانه

شکلات تخته ای   200 گرم

پودر وانیل            1/2 قاشق چایخوری

زرده تخم مرغ       6عدد

خامه زده شده     برای تزئین

طرز تهیه:

ابتدا درجه فر را در دمای 300 درجه فارنهایت گرم کنید. سپس 8 عدد فنجان در سینی فر بچینید.نسکافه را در ظرفی بریزید، سپس شیر و شکر را اضافه کرده و روی حرارت بگذارید، تا شکر حل شود. سپس شکلات رنده شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید وقتی شکلات حل شد از روی حرارت برداشته و زرده تخم مرغ ها را با چنگال بزنید تا یکدست شود. کم کم شکلات را به تخم مرغ ها اضافه نمایید. مخلوط را داخل فنجان ها ریخته و فنجان ها را در سینی فر قرار دهید. در سینی فر  آب جوش بریزید تا نصف سطح بیرونی فنجان ها را آب بگیرد و به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید تا کرم آماده شود به طوری که اگر کارد را داخل آن فرو کرده و بیرون آورید چیزی به چاقو نچسبد،سپس بگذارید خنک شود و بعد روی آن را با خامه زده شده تزئین کنید و سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد کرم موکا

کرم موکا جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35 دقیقه میباشد .
کرم موکا را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کرم موکا