سه شنبه, ۱۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 4 March, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه خورش خلال بادام یا پیچاخ قیمه آذری


مواد لازم برای خورش خلال بادام یا پیچاخ قیمه آذری
 
به مقدار لازم گوشت گوساله
200 گرم خلال بادام
1 پیمانه پیاز سرخ شده
4 عددتخم مرغ
به میزان لازم نمک، فلفل
به میزان لازم زعفران
به میزان لازم زردچوبه
به میزان لازم رب گوجه
 

طرز تهیه خورش خلال بادام یا پیچاخ قیمه آذری
 
طرز تهیه خورش خلال بادام یا پیچاخ قیمه آذری
 
گوشت را به قطعه های مساوی و مربع و یک اندازه ریز خرد کنید و با روغن تفت دهید و رب را هم اضافه کنید در حین پخت خلال بادام، فلفل، نمک و زرد چوبه را هم اضافه کنید و بگذارید با دو لیوان آب بجوشد و آرام بپزد. در این فاصله در ظرفی جدا پیاز داغی یکدست و طلایی رنگ درست کنید و بعد از این که مواد گوشتتان پخت پیاز داغ و زعفران را هم به موادتان اضافه کنید در انتها تخم مرغ ها را به شکل درسته و بدون اینکه هم بخورند روی خورش شکسته و در ظرفتان را ببندید تا تخم مرغ ها نیز به آرامی بپزد.
 

طرز تهیه خورش خلال بادام یا پیچاخ قیمه آذری
نکات تکمیلی در مورد خورش خلال بادام

خورش خلال بادام جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
خورش خلال بادام را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه خورش خلال بادام یا پیچاخ قیمه آذری