چهارشنبه, ۲۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 12 February, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه اردور مرغ و کرفس


مواد لازم برای اردور مرغ و کرفس
 
سینه مرغ 2 عدد
ساقه نرم کرفس 4 عدد
کاهوی خرد شده 2 لیوان
پنیر موزارلا رنده شده 1/2 لیوان
سس مایونز 4 قاشق غذاخوری  
نان تست مقدار لازم
 

طرز تهیه اردور مرغ و کرفس
 
طرز تهیه اردور مرغ و کرفس 
 
سینه مرغ را با پیاز ، نمک و فلفل بپزید سپس سینه مرغ پخته شده را به تکه های کوچک خرد کنید. 
ساقه های کرفس را ریز خرد کنید ( برای تهیه غذاهای خام از ساقه های داخلی و نرم کرفس استفاده کنید ) و همراه با پنیر رنده شده به تکه های مرغ اضافه و مخلوط کنید. 
سس مایونز ، نمک و فلفل را به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید تا اردور یکدست شود ( میتوانید کمی آبلیموی تازه هم اضافه کنید ). 
نان های تست را کمی حرارت دهید تا برشته شوند سپس بین هر دو نان مقداری از مواد اردور و مقداری کاهوی خرد شده بریزید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد اردور مرغ

اردور مرغ جزو پیش غذا - اردور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
اردور مرغ را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه اردور مرغ و کرفس