پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

تاکوی استیک | طرز تهیه تاکوی استیک تند و تیز


مواد لازم برای تاکوی استیک تند و تیز
 
نان پیتای نرم :12 عدد
پودر چیلی :2 قاشق چایخوری
گوشت استیکی :1200 گرم
آب لیمو ترش تازه :2 قاشق غذاخوری
سالسای گوجه فرنگی :برای سرو
پنیر دلخواه برای سرو :به مقدار دلخواه
گوجه فرنگی خرد شده برای سرو :به مقدار دلخواه
 
 

تاکوی استیک | طرز تهیه تاکوی استیک تند و تیز
طرز تهیه تاکوی استیک تند و تیز
گوشت استیکی را به برش های باریک و دراز خرد می کنیم . پودر چیلی را روی گوشت های خرد شده می ریزیم و آنها را به مدت 30 دقیقه و یا یک شب تا صبح، داخل یخچال می گذاریم تا مزه دار شود.
روی استیک ها نمک و فلفل می ریزیم. یک تابۀ متوسط را روی حرارت نسبتاً زیاد می گذاریم و آن را کمی چرب میکنیم.
روی استیک ها آب لیمو ترش می ریزیم و سپس آنها را داخل تابه می اندازیم و به مدت 8 الی 10 دقیقه می پزیم. زمان پخت آنها بستگی به سلیقۀ افراد دارد که کم پز، نیم پز یا کاملاً پخته باشد.
استیک ها را از روی حرارت بر می داریم و آنها را به مدت 5 الی 10 دقیقه کنار می گذاریم تا آب آن ته نشین شود.
نان های پیتا را باز می کنیم و داخل هر یک از آنها، مقداری از گوشت های کباب شده را می ‎گذاریم و آن را می بندیم و با سالسای گوجه فرنگی یا گوجۀ خرد شده و پنیر سرو می کنیم.
 

تاکوی استیک | طرز تهیه تاکوی استیک تند و تیز
نکات تکمیلی در مورد تاکوی استیک

تاکوی استیک جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
تاکوی استیک را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .

تاکوی استیک ، طرز تهیه تاکوی استیک تند و تیز