پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا

ذرت مکزیکی | طرز تهیه ذرت مکزیکی کبابی


 مواد لازم ذرت مکزیکی کبابی



شیر بلال  5 عدد

کره  ¼ پیمانه

پنیر خامه ای  ½ پیمانه

ساور کریم(sour cream)  ½ پیمانه

پودر فلفل  به مقدار لازم

لیمو ترش به مقدار لازم

سس تند  به مقدار لازم برای سرو

 


ذرت مکزیکی | طرز تهیه ذرت مکزیکی کبابی
طرز تهیه ذرت مکزیکی کبابی



    باربکیو یا منقل را داغ کنید.
    هر بلال را از قسمت طولی به 3 قسمت تقسیم کنید.
    تکه های بلال را روی توری روی زغال به مدت 7 تا 10 دقیقه کباب کنید تا خوب بپزد. در طی این زمان آن ها را بچرخانید که همه قسمت های آن به صورت یکنواخت کباب شوند.
    یک تابه روی حرارت باربکیو قرار دهید و داخل آن به مقدار لازم کره بریزید تا آب شود. بلال های پخته شده را یک دقیقه داخل کره بغلتانید.
    سپس با پنیر خامه ای که هم زده اید یا ساور کریم یا ترکیبی از هردو پوشانده و سرو کنید.
    فراموش نکنید در طی این مراحل به میزان دلخواه نمک و فلفل هم اضافه کنید.
    بلال های کره ای مکزیکی خوشمزه را با برش های لیمو سرو کنید.
 


ذرت مکزیکی | طرز تهیه ذرت مکزیکی کبابی

نکات تکمیلی در مورد ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
ذرت مکزیکی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

ذرت مکزیکی ، طرز تهیه ذرت مکزیکی کبابی