دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا

سوپ برش | طرز تهیه سوپ برش


مواد لازم برای سوپ برش


    گوشت ماهیچه 800 گرم
    نمک، فلفل به میزان لازم
    چغندر 1 عدد
    هویج 2 عدد
    لوبیا سبز 150 گرم
    پیاز 1 عدد
    سیب زمینی کوچک 2 عدد
    کلم برگ سفید 800 گرم
    رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
    خامه 100 گرم


 
سوپ برش | طرز تهیه سوپ برش

 

روش تهیه سوپ برش



گوشت را به قطعات درشت خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید. سپس با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا گوشت پخته شود. نمک و فلفل را پس از پختن به گوشت اضافه می کنیم تا گوشت سفت نشود. در ظرفی جداگانه، سبزیجات را از دیرپز به زودپز به ترتیب کمی تفت دهید، یعنی ابتدا چغندر را به صورت خلالی خرد کنید، تفت دهید و به گوشت اضافه نمایید. کمی بعد، هویج را خلالی خرد کنید، کمی تفت دهید و به گوشت بیفزایید. سپس لوبیا و پیاز را نیز خرد نمایید، تفت دهید و به گوشت اضافه کنید. هنگامی که نیم پز شد، سیب زمینی و کلم خرد شده را نیز تفت دهید و بیفزایید. در پایان، رب گوجه فرنگی تفت داده را به سوپ اضافه نمایید. تمامی مواد که پخته شد، نمک را بیفزایید اکنون سوپ را در ظرف بکشید و ترکیب ماست و خامه را روی سوپ بریزید.

نکات تکمیلی در مورد سوپ برش

سوپ برش جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
سوپ برش را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوپ برش ، طرز تهیه سوپ برش