دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ژامبون
مواد لازم سالاد سیب زمینی و ژامبون
سیب زمینی 1 کیلوگرم
خامه ترش 125 گرم
ماست 125 گرم
ژامبون گوشت دودی 100 گرم
نان تست 1 برش
پیازچه 1 دسته (حدود 10 ساقه)
طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ژامبون
ابتدا پوست سیب زمینی ها را خوب بشورید سپس آنها را در آب با کمی نمک بجوشانید تا نرم شوند سپس آنها را آبکشی نمایید. اجازه دهید تا در دمای محیط خنک شود.
ژامبون های گوشت دودی را خردکنید کنید و در مقدار کمی روغن تفت دهید. سپس از ظرف خارج نمایید.
نان تست را خرد کرده و در روغن باقیمانده سرخ کنید.
سیب زمینی ها را از وسط به دو نیم کرده، با خامه ترش بپوشانید. سپس ماست، نمک و فلفل سیاه را با آنها مخلوط کنید.
در این مرحله ژامبون ها و بیشتر نان های سرخ شده را اضافه نمایید.
روی سالاد را با پیازچه خردشده و بقیه خرده نان سرخ شده تزیین کنید.
سالاد سیب زمینی و ژامبون جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
سالاد سیب زمینی و ژامبون را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست