چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ژامبون


مواد لازم سالاد سیب زمینی و ژامبون

سیب زمینی  1 کیلوگرم

خامه ترش  125 گرم

ماست  125 گرم

ژامبون گوشت دودی  100 گرم

نان تست  1 برش

پیازچه  1 دسته (حدود 10 ساقه)


طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ژامبون


طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ژامبون

    ابتدا پوست سیب زمینی ها را خوب بشورید سپس آنها را در آب با کمی نمک بجوشانید تا نرم شوند سپس آنها را آبکشی نمایید. اجازه دهید تا در دمای محیط خنک شود.
    ژامبون های گوشت دودی را خردکنید کنید و در مقدار کمی روغن تفت دهید. سپس از ظرف خارج نمایید.
    نان تست را خرد کرده و در روغن باقیمانده سرخ کنید.
    سیب زمینی ها را از وسط به دو نیم کرده، با خامه ترش بپوشانید. سپس ماست، نمک و فلفل سیاه را با آنها مخلوط کنید.
    در این مرحله ژامبون ها و بیشتر نان های سرخ شده را اضافه نمایید.
    روی سالاد را با پیازچه خردشده و بقیه خرده نان سرخ شده تزیین کنید.
 


طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ژامبون

نکات تکمیلی در مورد سالاد سیب زمینی و ژامبون

سالاد سیب زمینی و ژامبون جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
سالاد سیب زمینی و ژامبون را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ژامبون