سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

خورش سیب | طرز تهیه خورش سیب


 مواد لازم برای خورش سیب
 
مغز ران (گوسفند یا گوساله- خرد شده) :400 گرم
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) :به مقدار لازم
پیاز (دو نیم شده) :یک عدد (140 گرم)
برگ بو:3 عدد
آب :یک لیتر
نشاسته ذرت :یک قاشق سوپ خوری (9 گرم)
پیازداغ :25 گرم
نمک و فلفل سیاه (پودر شده) :به مقدار لازم
سیب درختی(بدون هسته و حلقه شده) :3 عدد (500 گرم)
سرکه :80 میلی لیتر
شیره انگور یا خرما :یک پیمانه (320 گرم)
 

خورش سیب | طرز تهیه خورش سیب
 
طرز تهیه خورش سیب
1. گوشت را در تابه ای حاوی روغن روی حرارت زیاد تفت دهید تا آب آن کشیده شود. 
2. پیاز را با برگ بو و شش پیمانه آب به آن اضافه کرده، زمانی که به جوش آمد، حرارت را ملایم کنید و درِ ظرف را بگذارید تا گوشت بپزد. 
3. در اواخر پخت، پیاز و برگ بو را بیرون آورید.
4. زمانی که تقریباً دو پیمانه از آب گوشت باقی ماند، نشاسته ذرت را در بقیه آب حل کرده و  به همراه پیاز داغ، نمک و فلفل به آن اضافه کنید. 
5. سیب و سرکه را به شیره انگور یا شیره خرما افزوده و هم بزنید، سپس به خورش بیفزایید و درِ ظرف را بگذارید تا بپزد و سیب ها تقریباً نرم شوند. سپس آماده سرو می باشد.
 
نکته
نمک این خورش باید کم تر از خورش های دیگر باشد تا در طعم شیرین آن تأثیر نگذارد.
 

خورش سیب | طرز تهیه خورش سیب
نکات تکمیلی در مورد خورش سیب

خورش سیب جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خورش سیب را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

خورش سیب ، طرز تهیه خورش سیب