جمعه, ۲۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 14 February, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه سالاد پاستای لاتین


مواد لازم سالاد پاستای لاتین

پاستا  450 گرم

شیر ½ پیمانه

روغن زیتون ¼ پیمانه

پنیر فتای خرد شده 1 پیمانه

گشنیز تازه ½ پیمانه

آبلیموی تازه 1 لیموی کوچک

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

کالباس خرد شده 1 پیمانه

فلفل دلمه ای نارنجی ریز خرد شده 1 عدد

فلفل دلمه ای قرمز ریز خرد شده  1 عدد

نخود فرنگی پخته  1 پیمانه

پیاز قرمز حلقه شده  ½ یک پیاز کوچک

زیتون شکم پر  ½ پیمانه


طرز تهیه سالاد پاستای لاتین


طرز تهیه سالاد پاستای لاتین

    مقداری آب و نمک را در یک قابلمه ریخته و می گذاریم روی حرارت تا به جوش آید. سپس پاستا را در آن می ریزیم تا پخته و نرم شود. هر از گاهی آن را با قاشق چوبی هم می زنیم تا به هم نچسبد. سپس آن را آبکش کرده کنار می گذاریم تا خنک شود.
    در حین پخته شدن پاستا شیر، روغن زیتون، پنیر فتا، گشنیز و آبلیمو را در یک کاسه متوسط ریخته و آنها را مخلوط می کنیم. آن را با کمی نمک و فلفل مزه دار کرده، سپس در مخلوط کن ریخته و آنقدر می زنیم تا به حالت پوره و کرمی در آید.
    پاستای سرد آبکش شده را در یک کاسه بزرگ می ریزیم. کالباس، فلفل دلمه ای، نخود، پیاز و زیتون را دریک کاسه ریخته و مخلوط می کنیم. این مخلوط را روی پاستا ریخته و کاملاً زیر و بالا می کنیم. روی آن را با سلفون یا پلاستیک محکم بسته و به مدت 30 دقیقه تا 2 ساعت در یخچال می گذاریم که تا قبل از سرو کاملاً خنک شود.
 


طرز تهیه سالاد پاستای لاتین

نکات تکمیلی در مورد سالاد پاستای لاتین

سالاد پاستای لاتین جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
سالاد پاستای لاتین را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 7 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سالاد پاستای لاتین