چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه دلمه کلم با مرغ
مواد لازم دلمه کلم با مرغ
کلم 1 عدد 1(تا 5/1 کیلوگرم )
گوشت سینه مرغ 5 /.کیلوگرم
سیب زمینی پخته شده 3 عدد کوچک
زنجبیل یک سوم قاشق چایخوری
قارچ ریز شده250 گرم
پیازچه5 عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سیر2 حبه
طرز تهیه دلمه کلم با مرغ
یک قابلمه بزرگ را آب کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا آب جوش آید، 3 قاشق غذاخوری پر نمک داخل آن ریخته و برگ های اطراف کلم را جدا کرده تا به برگ های تازه برسیم، سپس آن را با کارد تیز جدا می کنیم و داخل آب جوش حدود چند ثانیه قرار می دهیم.
سپس از داخل آب جوش آن را بیرون آورده و داخل ظرفی که محتوی آب سرد است قرار می دهیم، ورقه های برگ کلم را از داخل آب سرد بیرون آورده و روی پارچه ای تمیز پهن می کنیم و روی آن را می اندازیم.
حال گوشت سینه مرغ را ریز خرد کرده و قارچ را ریز خرد می کنیم، پیازچه ها را ریز خرد کرده، سیب زمینی پخته شده را از رنده درشت رد کرده و قسمت وسط کلم را ریز خرد می کنیم، حدود یک لیوان این مواد را در ظرفی ریخته و نمک و فلفل و زنجبیل و سیر را اضافه می کنیم و با دست، مایه را مخلوط می کنیم.
مواد آماده پیچیدن است، برگهای آماده را برداشته و یک قاشق از مواد را داخل برگ کلم قرار داده و آن را می پیچیم، دلمه های پیچیده شده را در ظرف مخصوص قرار داده و داخل قابلمه ای که در آن آب است قرار می دهم و روی حرارت می گذاریم. در ظرف را بسته تا با بخار آب دلمه ها پخته شوند، پس از2 ساعت با حرارت متوسط دلمه آماده است.
سس مخصوص روی دلمه
1عدد پیاز بزرگ که ریز خرد کرده ایم همراه با 2 قاشق روغن کمی تفت می دهیم، آن گاه حدود 200 گرم قارچ ریز شده را به آن اضافه می کنیم و کمی با پیازها تفت می دهیم.
حدود 5/1 تا 2 لیوان آب به آن اضافه کرده و یک عدد سیب زمینی کوچک را با رنده ریز خرد کرده و همراه با نمک و فلفل به مخلوط بالا می افزائیم تا پخته شود و کمی غلیظ شود، سپس 2 قاشق غذاخوری خامه با آن مخلوط می کنیم و پس از یکی دو جوش شعله را خاموش کرده و مایه را با کیسه له می کنیم، سس شما آماده است و روی دلمه های پخته شده بریزید.
دلمه کلم با مرغ جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
دلمه کلم با مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست