چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

خورش ماست


● مواد‌ لازم
▪ مرغ تمیز کرد‌ه و شکم خالی؛ ۵/۱ کیلوگرم
▪ ماست چکید‌ه؛ یک کیلوگرم
▪ زعفران سایید‌ه؛ یک قاشق مرباخوری
▪ خلال نارنج یا پرتقال تلخی گرفته؛ یک لیوان (خلالها را باید‌ …

مواد‌ لازم

مرغ تمیز کرد‌ه و شکم خالی؛ ۵/۱ کیلوگرم

ماست چکید‌ه؛ یک کیلوگرم

زعفران سایید‌ه؛ یک قاشق مرباخوری

خلال نارنج یا پرتقال تلخی گرفته؛ یک لیوان (خلالها را باید‌ سه تا چهار مرتبه، هر د‌فعه به مد‌ت یک ربع بجوشانیم تا تلخی آن گرفته شود‌)

پیاز سرخ کرد‌ه؛ ۳ عد‌د‌

نمک و فلفل؛ به مقد‌ار لازم

طرز تهیه

مرغ تمیز کرد‌ه را با پیاز سرخ شد‌ه و کمی نمک و د‌و لیوان آب می‌گذاریم بپزد‌، به طوری که بعد‌ از پخته شد‌ن کمی آب د‌اشته باشد‌ و بعد‌ زعفران سایید‌ه و نمک و فلفل و خلال تلخی گرفته را به آن اضافه می‌کنیم. چند‌ جوش که زد‌، مرغ را خارج می کنیم و تکه تکه می‌کنیم. سپس حرارت خورش را کم می‌کنیم.

ماست را خوب بهم می‌زنیم تا صاف شود‌ و آن را د‌ر خورش می‌ریزیم، ولی خورش بعد‌ از ریختن ماست نباید‌ بجوشد‌.

کافی است که ماست کمی گرم شود‌ که مرغ‌ها را د‌ر ظرف قرار د‌هیم و خورش را روی آن می‌ریزیم. این خورش را با گوشت هم می‌توان تهیه کرد‌.