دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
مجله ویستا

سوپ کلم بروکلی | طرز تهیه سوپ کلم بروکلی با پنیر چدار


مواد لازم سوپ کلم بروکلی

کلم بروکلی  500 گرم

آب مرغِ کم نمک 450 گرم

شیر کم چرب  350 گرم

پنیر چدار  350 گرم

ساقۀ کرفس 1 عدد

پیاز 1 عدد

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

آرد  2 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه  ½ قاشق چایخوری

جوز هندی رنده شده  ¼ قاشق چایخوری

نمک  به مقدار لازم


سوپ کلم بروکلی | طرز تهیه سوپ کلم بروکلی با پنیر چدار

طرز تهیه سوپ کلم بروکلی

    کلم بروکلی را شسته و پوست بکنید. ساقه آن را به تکه های کوچک قسمت کنید. گل و سرشاخه کلم بروکلی باقی‮مانده را به اندازۀ کافی درشت خرد کنید.
    بروکلی‮ها را در آب جوش قرار دهید تا رنگشان سبزِ روشن شود، (حدوداً 2 دقیقه).
    سپس  آنها را آبکش کنید و کمی آب سرد رویشان بریزید تا رنگ روشن خود را حفظ کنند  سپس کنار بگذارید.
    روغن زیتون را با حرارت مناسب و متوسط در یک تابۀ متوسط گرم کنید.
    پیاز و کرفس را خرد کنید.
    پیاز و کرفس را به مدت حدوداً 5 دقیقه در تابه سرخ کنید تا نرم شوند.
    آرد را به مدت 1 دقیقه در تابه تفت دهید.
    سپس آب مرغ و شیر را کم کم اضافه کنید و مخلوطِ حاصل را پیوسته هم بزنید تا زمانی‮که محتویات به جوش آمده و غلیظ شوند، (حدوداً 5 دقیقه).
    کلم بروکلی خرد شده، پنیر، فلفل، جوز هندی، و نمک را اضافه کنید تا سوپ مزه پیدا کند.
    تا زمانی‮که پنیر آب می‮شود محتویات را به هم بزنید؛ از این طریق سوپ زودتر یک دست می‮شود، (حدوداً 3 دقیقه).
    برای هر نفر 1 کاسه سوپ سرو کنید و یک تکه کلم بروکلی رویِ هر کاسۀ سوپ قرار دهید.
 


سوپ کلم بروکلی | طرز تهیه سوپ کلم بروکلی با پنیر چدار

نکات تکمیلی در مورد سوپ کلم بروکلی

سوپ کلم بروکلی جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
سوپ کلم بروکلی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

سوپ کلم بروکلی ، طرز تهیه سوپ کلم بروکلی با پنیر چدار