سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

ساندویچ ماهی تن | طرز تهیه ساندویچ ماهی تن با زیتون


مود لازم برای ساندویچ ماهی تن با زیتون 
 
جعفری برگ پهن ساتوری شده :3/4 پیمانه
زیتون سیاه :3/4 پیمانه
روغن زیتون بودار :1/2 پیمانه
فیله ماهی کولی ریز خرد شده :4 عدد
سیر ریز خرد شده :3 حبه
آب لیموی تازه :یکو 1/2 قاشق غذاخوری
آویشن ساتوری شده :یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل آسیاب شده :به مقدار لازم
لوبیا سبز :170 گرم
کنسرو ماهی تن در روغن زیتون :2 قوطی
نان باگت با رویهٔ ترد :4 عدد
پیاز قرمز نازک ورقه شده :یک عدد کوچک
گوجه فرنگی ورقه شده :2 عدد متوسط
تخم مرغ آب پز ورقه شده :4 عدد
 
 

ساندویچ ماهی تن | طرز تهیه ساندویچ ماهی تن با زیتون
 
 
 
طرز تهیه ساندویچ ماهی تن با زیتون
 
در یک کاسهٔ متوسط، جعفری، زیتون سیاه که هسته آن را در آورده ایم و ریز خرد کرده ایم، به همراه روغن زیتون، فیلهٔ ماهی کولی ریز خرد شده، سیر ریز خرد شده، آبلیمو و آویشن ساتوری شده را مخلوط می کنیم.  نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم.
در یک قابلمهٔ کوچک آب جوش نمک زده، لوبیا سبز را به مدت 1 دقیقه قرار می دهیم تا زمانی که سبز روشن یا فقط نرم شوند. آن ها را آبکش کرده و آب سرد روی آن می ریزیم و سپس آنه را با پارچه خشک می کنیم. لوبیاها را در جهت طول به نوارهای 7 میلی متری ورقه ورقه می کنیم و 1 قاشق غذاخوری  روغنزیتون روی آن ها ریخته  و هم می زنیم.
در یک کاسهٔ متوسط ماهی تون روغن گرفته را با چنگال رشته رشته می کنیم. 6 قاشق غذاخوری از روغن زیتون را اضافه کرده و هم می زنیم.
باقیماندهٔ روغن زیتون را روی قسمت برش خورده نان باگت پخش می کنیم. در نیمهٔ پایین نان ها لوبیاها، سپس پیاز ها، گوجه فرنگی، ماهی تن و تخم مرغ های ورقه شده را می چینیم.  ساندویچ را می بندیم و سرو می کنیم.
 

ساندویچ ماهی تن | طرز تهیه ساندویچ ماهی تن با زیتون
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ ماهی تن

ساندویچ ماهی تن جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
ساندویچ ماهی تن را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

ساندویچ ماهی تن ، طرز تهیه ساندویچ ماهی تن با زیتون


همچنین مشاهده کنید