دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

بیسکویت معطر | طرز تهیه بیسکویت معطر


مواد لازم بیسکویت معطر



    آرد شیرینی الک شده 2 پیمانه
    شکر یا پودر قند سه چهارم پیمانه
    تخم مرغ یک عدد (زرده و سفیده جدا شود زرده در داخل مواد و سفیده برای روی خمیر استفاده می شود)
    روغن یا کره سه چهارم پیمانه
    دارچین یک قاشق چایخوری
    جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری
    وانیل کمی
    نمک کم
    بادام و پسته خرد شده برای تزیین


بیسکویت معطر | طرز تهیه بیسکویت معطر

طرز تهیه بیسکویت معطر



کره و شکر را خوب بزنید تا سفید شود زرده تخم مرغ را هم اضافه کرده خوب بهم می زنیم. کم کم آرد، نمک، جوز هندی و دارچین را هم اضافه کرده خوب ورز می دهیم تا بصورت خمیر صاف و یکنواخت درآید.

سطح صافی را آرد پاشیده خمیر را به قطر 4 میلیمتر باز می کنیم. بر روی خمیر با برس سفیده تخم مرغ را که کمی بهم زده ایم را روی سطح خمیر می مانیم. سپس خمیر را با کارد بصورت مستطیل یا مربع تقسیم می کنیم. بر روی نیمی از قطعات بادام خرد شده و بر روی نیمی دیگر پسته خرد شده می ریزیم. سینی فر را کمی چرب کرده و قطعات شیرینی را روی سینی فر می چینیم سپس در فری که با دمای 180 درجه گرم شده بین 15 تا 20 دقیقه می پزیم.

 

نکات تکمیلی در مورد بیسکویت معطر

بیسکویت معطر جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
بیسکویت معطر را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

بیسکویت معطر ، طرز تهیه بیسکویت معطر