پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا
چرا خوردن کدو تنبل اینقدر تاکیید می شود؟
کدو تنبل و فواید آن برای بدن
![چرا خوردن کدو تنبل اینقدر تاکیید می شود؟](/web/imgs/27/22/cn0od1.jpeg)
کدوتنبل و خواص آن فواید کدوتنبل با جزئیات بیشتر عبارت اند از:
کدو تنبل غنی از ویتامین A، C و E می باشد. منبع خوبی از ترکیبات فلاوونوئید پلی فنولیک مثل بتاکاروتن و آلفا کاروتن، کرپتوگزانتین، لوتئین، زئاگزانتین است. (کاروتن در بدن تبدیل به ویتامین A می شود). ســرشار از ویــتامین های B کمپلکس، مثل فولیت ها، نیاسین، ویتامــین های B6، تــیامین و اسیدپانتوتنیک است. حاوی املاح معدنی مثل مس، کلسیم، پتاسیم و فسفر می باشد. دانه های کدو تنبل، بهترین منبع تأمین فیبر و اسیدهای چرب اشباع نشده و مفید برای قلب هستند. کدو تنبل را به راحتی می توانید از سبزی فروشی ها تهیه کنید.
کدوتنبل سرشار از مواد مغذی است و به عنوان یک خوراک فصلی پاییز می توانید هم از مغز، دانه ها و نیز روغن آن استفاده کنید.
این سبزی پاییزی که معمولاً میان ماه اکتبر و دسامبر در دسترس است سرشار از ویتامین A و مؤثر در پیشگیری از پیری است، آنتی اکسیدان های موجود در آن در مقابل سرطان محافظ هستند و فیبر کدو می تواند سطح کلسترول را در حالت مناسبی نگه دارد.
![چرا خوردن کدو تنبل اینقدر تاکیید می شود؟](/web/imgs/27/22/cn0od1.jpeg)
1- کمک به کاهش وزن :شاید به دلیل کالری پایین و کربوهیدرات کمی که دارد برای خیلی ها گزینه خوبی در رژیم غذایی شان به حساب نیاید اما مزه لذیذ آن که مثل سیب زمینی شیرین است برای افرادی که می خواهند وزن کم کنند فوق العاده است. البته از آن دست سبزی هایی است که به مدت طولانی شما را سیر نگه می دارد که به خاطر فیبرهای موجود در آن است.
2- شاداب کننده پوست:کدوتنبل در کنار دیگر سبزی ها مانند هویج و سیب زمینی شیرین سرشار از بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل می شود و پوست را در برابر آسیب مقاوم و سرعت درمان را سریع تر می کند. مصرف سبزی های نارنجی رنگ مانند کدو در آش و سوپ در فصل زمستان یا در کنار فلفل، پیاز قرمز و چغندر به شدت توصیه می شود.
3- سرشار از آنتی اکسیدان طبیعی:این سبزی با داشتن ویتامین E به شکل گاما توکروفول منبع خوب آنتی اکسیدان است که می تواند در کاهش التهاب و محافظت در برابر دیگر اشکال سرطان مؤثر باشد. همچنین ژن های پیشگیری کننده از بیماری آلزایمر را فعال می کند.
4- کمک به سرحال شدن:منیزیم موجود در کدوتنبل به درمان افسردگی و تشویش کمک می کند. این ماده معدنی طبیعی که اغلب به نام آرامش بخش طبیعت شناخته می شود به شما احساس راحتی و آسایش می دهد.
5- بهبود قوه بینایی:بتاکاروتن موجود در این سبزی که در بدن به ویتامین A تبدیل می شود بعدها به صورت رتینول تجزیه می شود که به دیدن نور بیشتر کمک می کند و کارکرد شبکیه چشم را در وضعیت خوبی حفظ می کند.
6- کمک به پمپاژ قلب:مغز و دانه های کدو سرشار از فیبر هستند که سطح کلسترول را در سطح خوبی نگه می دارند و فشارخون را پایین می آورند. برای اینکه از بیشترین میزان فیبر استفاده کنید نان کماج را با تکه های پخته کدو مصرف کنید یا روی سالاد خود دانه های کدوتنبل بریزید.
7- افزایش ایمنی بدن:به لطف ویتامین های A و C موجود در کدو یک سیستم ایمنی سالم خواهید داشت. ترکیب سوپ کدو به همراه زنجبیل و ادویه های مختلف گزینه بسیار خوبی برای غروب های سرد زمستان است.
چرا خوردن کدو تنبل اینقدر تاکیید می شود؟2- شاداب کننده پوست:کدوتنبل در کنار دیگر سبزی ها مانند هویج و سیب زمینی شیرین سرشار از بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل می شود و پوست را در برابر آسیب مقاوم و سرعت درمان را سریع تر می کند. مصرف سبزی های نارنجی رنگ مانند کدو در آش و سوپ در فصل زمستان یا در کنار فلفل، پیاز قرمز و چغندر به شدت توصیه می شود.
3- سرشار از آنتی اکسیدان طبیعی:این سبزی با داشتن ویتامین E به شکل گاما توکروفول منبع خوب آنتی اکسیدان است که می تواند در کاهش التهاب و محافظت در برابر دیگر اشکال سرطان مؤثر باشد. همچنین ژن های پیشگیری کننده از بیماری آلزایمر را فعال می کند.
4- کمک به سرحال شدن:منیزیم موجود در کدوتنبل به درمان افسردگی و تشویش کمک می کند. این ماده معدنی طبیعی که اغلب به نام آرامش بخش طبیعت شناخته می شود به شما احساس راحتی و آسایش می دهد.
5- بهبود قوه بینایی:بتاکاروتن موجود در این سبزی که در بدن به ویتامین A تبدیل می شود بعدها به صورت رتینول تجزیه می شود که به دیدن نور بیشتر کمک می کند و کارکرد شبکیه چشم را در وضعیت خوبی حفظ می کند.
6- کمک به پمپاژ قلب:مغز و دانه های کدو سرشار از فیبر هستند که سطح کلسترول را در سطح خوبی نگه می دارند و فشارخون را پایین می آورند. برای اینکه از بیشترین میزان فیبر استفاده کنید نان کماج را با تکه های پخته کدو مصرف کنید یا روی سالاد خود دانه های کدوتنبل بریزید.
7- افزایش ایمنی بدن:به لطف ویتامین های A و C موجود در کدو یک سیستم ایمنی سالم خواهید داشت. ترکیب سوپ کدو به همراه زنجبیل و ادویه های مختلف گزینه بسیار خوبی برای غروب های سرد زمستان است.
![](/imgs/no-img-200.png)
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران محمدجواد ظریف دولت سیزدهم دولت چهاردهم پزشکیان دولت علی باقری رهبر انقلاب ترور رئیس جمهور انتخابات
قتل تهران تعطیلی ادارات شهرداری تهران تب دنگی پشه آئدس زلزله تیراندازی پلیس عزاداری محرم شورای شهر تهران سازمان تامین اجتماعی
واردات خودرو خودرو سهام عدالت قیمت دلار قیمت طلا مالیات قیمت خودرو حقوق بازنشستگان اربعین بازنشستگان بازار خودرو سایپا
فرهاد مشیری تلویزیون سینما عاشورا سینمای ایران وزارت ارشاد فیلم دفاع مقدس لیلی رشیدی صداوسیما سینمای جهان بازیگر
محصولات کشاورزی آزمون سراسری ماه فناوری
رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ غزه ترامپ اسرائیل جنگ غزه فلسطین آمریکا روسیه ترور ترامپ چین جو بایدن
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور علیرضا بیرانوند باشگاه پرسپولیس رئال مادرید نقل و انتقالات نقل و انتقالات لیگ برتر یورو 2024 مهدی طارمی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی سرعت اینترنت اینترنت تیک تاک ناسا گوگل گرمایش جهانی اپل شیائومی ربات
رژیم غذایی دیابت گرمازدگی کاهش وزن افسردگی صبحانه نوشابه