دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

سوپ جو | طرز تهیه سوپ جو اسپانیایی


مواد لازم برای سوپ جو اسپانیایی
 
جو ::یک پیمانه
پیاز ::یک پیمانه خرد شده 
کلم ::2 پیمانه ریز خرد شده
قلم گوساله ::یک عدد
گشنیز ::یک پیمانه خرد شده (پیمانه کاملاً فشرده) 
فلفل و نمک ::به اندازه کافی 
رب گوجه فرنگی ::4 قاشق سوپخوری
 
 

سوپ جو | طرز تهیه سوپ جو اسپانیایی
 
 
طرز تهیه سوپ جو اسپانیایی
 
قلم را در ظرف گذاشته آب را به آن اضافه کرده و در روی حرارت می گذاریم ، پس از جوش آمدن آب قلم را خارج کرده و دوباره روی آن آب می ریزیم که دلیل این کار کف حاصل ازپخت قلم است. دو عدد پیاز داخل ظرف می ریزیم که بوی بد آن گرفته شود. جو، پیازوکلم را داخل ظرف ریخته می گذاریم تا به مدت 2 ساعت خوب پخته شود. سپس قلم را بر می داریم ، اگر سوپ رادر دیگ زودپز می پزیم ، کمی نمک می ریزیم که دیگ زودپزسیاه نشود.
 
 سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می نماییم تا سوپ کاملاً رنگ بگیرد.
 
گشنیز ، فلفل و نمک را در آخرین مرحله پخت اضافه می نماییم و پس از چند بارجوش زدن و پختن سبزی ، سوپ حاضر است ( البته سبزی را نباید زیاد پخت تا رنگ سبز آن از بین نرود . ) در صورت تمایل برای تزئین کردن سوپ می توان از لیموی تازه استفاده کرد. 
 
 
نکته
 
بهتر است جو را از شب قبل خیس کنید و افزودن پیاز نیز باعث می شود بوی کلم گرفته شود و به هیچ عنوان سوپ را هم نمی زنیم .
 

 
سوپ جو | طرز تهیه سوپ جو اسپانیایی

نکات تکمیلی در مورد سوپ جو

سوپ جو جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
سوپ جو را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

سوپ جو ، طرز تهیه سوپ جو اسپانیایی