پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
مجله ویستا

مربای قیسی | طرزتهیه مربای قیسی


مواد لازم برای مربای قیسی


    شکر 1 پیمانه
    قیسی 250 گرم
    بادکا (گلوکز) 1/4 پیمانه
    هل درسته به میزان لازم
    آب لیموی تازه 1 قاشق سوپخوری


مربای قیسی | طرزتهیه مربای قیسی

طرز تهیه مربای قیسی



ابتدا قیسی ها را شسته و همراه آب روی حرارت قرار می دهیم، کمی که نرم شد، شکر و بادکا (گلوکز) را اضافه می کنیم. زمانیکه شربت قوام آمد، هل و آبلیمو را اضافه می کنیم. پس از اینکه چند جوش زد، حرارت را خاموش کرده و پس از سرد شدن در ظرف مورد نظر می ریزیم.

نکات تکمیلی در مورد مربای قیسی

مربای قیسی جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
مربای قیسی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

مربای قیسی ، طرزتهیه مربای قیسی