جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

ساندویچ اسفناج | طرز تهیه ساندویچ اسفناج و قارچ


مواد لازم برای ساندویچ اسفناج و قارچ
 
برگ اسفناج :5 پیمانه
قارچ :یک پیمانه
ترشی کلم :2 قاشق غذاخوری
پنیر فتا خرد شده :½ پیمانه
نان تست سبوس دار :4 تکه
پیاز  :یک عدد
مایونز کم چرب :2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون :3 قاشق مرباخوری
کیپر :2 قاشق مرباخوری
سس کچاپ :2 قاشق چای خوری
خیارشور :یک قاشق غذاخوری
پودر فلفل سیاه :به میزان دلخواه
 

ساندویچ اسفناج | طرز تهیه ساندویچ اسفناج و قارچ
 
 
طرز تهیه ساندویچ اسفناج و قارچ
 خیار شور و کیپر را خرد کنید.
ابتدا سس مایونز و سس کچاپ را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.
کیپر و خیارشور خرد شده را به آن اضافه کنید، به این ترتیب سس روسی شما آماده است. ( می توانید این سس را در یک ظرف دربسته قرار دهید و حداکثر به مدت 2 روز در یخچال نگهداری نمایید).
برای آماده کردن ساندویچ ابتدا 2 قاشق مرباخوری روغن را در یک ظرف نچسب روی حرارت متوسط گرم کنید.
پیاز و قارچ خردشده را به آن اضافه کنید و در حدود 4 دقیقه آنها را هم بزنید تا زمانی که پیاز نرم شود. سپس اسفناج ها را به مدت 1 تا 2 دقیقه در آن تفت دهید و این مخلوط را به ظرفی دیگر منتقل کنید.
یک قاشق مرباخوری باقی مانده روغن زیتون را در تابه تمیز ریخته روی شعله متوسط گرم کنید و نان ها را کف تابه قرار دهید و پنیر را به طور مساوی روی نان ها قرار دهید حرارت را کم کنید تا گرما به پنیر منتقل شده و کمی آب شود.
کلم ترشی ها را بین 2 تکه از نان ها تقسیم کنید و بعد مخلوط اسفناج را روی دو تکه دیگر قرار دهید.
در حدود 4 تا 6 دقیقه و یا تا زمانی که پنیرها ذوب شوند و نان به رنگ قهوه طلایی شوند.
سس را روی نیمه های نان و اسفناج بریزید و دو تکه دیگر نان را با دقت روی آنها قرار دهید، سپس ساندویچ ها را به 2 نیم برش بزنید و سرو کنید.
 

ساندویچ اسفناج | طرز تهیه ساندویچ اسفناج و قارچ
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ اسفناج

ساندویچ اسفناج جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
ساندویچ اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

ساندویچ اسفناج ، طرز تهیه ساندویچ اسفناج و قارچ


همچنین مشاهده کنید