دوشنبه, ۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 24 February, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه نان بربری در منزل


مواد لازم :
آرد :             1 کیلو 
شکر :         15 گرم
نمک :           12 گرم
روغن :         10 گرم
بهبود دهنده :5 گرم 
خمیر مایه :   20 گرم
آب :            550 تا 600 گرم
کنجد :          به میزان کافی


طرز تهیه نان بربری در منزل

 

طرز تهیه :
ابتدا آرد، نمک، شکر و بهبود دهنده و خمیر مایه را با هم مخلوط کنید. سپس آب را کم کم بریزید تا خمیر تشکیل شود . به مدت 4 دقیقه خمیر را ورز دهید و بعد روغن را اضافه کنید و 4 دقیقه دیگر ورز دهید و به خمیر 15 دقیقه استراحت دهید. خمیر را چانه گیری کرده و به چانه ها استراحت دهید و سپس آنها را پهن نمایید و اجازه دهید تا به سه برابرحجم خود برسد. بعد روی آنها کنجد بپاشید و داخل فر با دمای 240 یا 230 درجه به مدت تقریبا 12 دقیقه بگذارید تا پخته شود.

نکات تکمیلی در مورد نان بربری

نان بربری جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 12 دقیقه میباشد .
نان بربری را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه نان بربری در منزل