یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
مجله ویستا

دنده کباب سنتی | طرز تهیه دنده کباب سنتی کرمانشاه


مواد لازم برای دنده کباب سنتی کرمانشاه


دنده ی گوسفند:یک کیلو
پیاز ریز خرده شده:2 عدد
سیر:یک حبه
فلفل سیاه:نصف قاشق چایخوری
سماق:یک و نیم قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی:نصف قاشق سوپ خوری
روغن زیتون:سه قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای دورچین



نان تازه:به مقدار لازم
پیاز:یک عدد
لیمو ترش:به مقدار لازم
گوجه فرنگی کبابی:به مقدار لازم
جعفری ساطوری:به مقدار لازم


دنده کباب سنتی | طرز تهیه دنده کباب سنتی کرمانشاه

طرز تهیه دنده کباب سنتی کرمانشاه



دنده گوسفندی را در ابعاد 10*15 سانتی متر خرد کنید. چربی های اضافه آن را بگیرید.

پیاز را در کاسه گودی بریزید . سیر را له کنید و با فلفل سیاه ، نیمی از سماق ، رب گوجه فرنگی و روغن زیتون را به پیاز اضافه کرده ، مخلوط کنید .

سپس گوشت را در کاسه بریزید و با دست کاملا مخلوط کنید تا تمام قسمت های گوشت به این مایع آغشته شود. مایع را به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و مزه دار شود .

کباب را به سیخ بکشید و روی کباب پز با حرارت ملایم کباب کنید تا رنگ آن قرمز قهوه ای شده ، کاملا بپزد. کباب را با دورچین آن سرو کنید. در آخر باقی مانده سماق را روی آن بپاشید.

کباب برگ را با چلو و گوجه فرنگی کباب شده سرو می نمایند.


دنده کباب سنتی | طرز تهیه دنده کباب سنتی کرمانشاه

نکات تکمیلی در مورد دنده کباب سنتی

دنده کباب سنتی جزو غذای محلی - سایر میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
دنده کباب سنتی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

دنده کباب سنتی ، طرز تهیه دنده کباب سنتی کرمانشاه