دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا

باقلوای آلبالو | طرز تهیه باقلوای آلبالو شکلاتی


 مواد لازم باقلوای آلبالو شکلاتی
خمیر فیلو به میزان لازم
کره ذوب شده 170 گرم
شکلات نیمه شیرین خرد شده 1.5 پیمانه
آلبالو خشکه بدون هسته و خرد شده 1 پیمانه
خلال بادام 85 گرم
گردوی بوداده  75 گرم
پسته بوداده  70 گرم
دارچین 4 گرم
شهد عسل 1 پیمانه
نمک دریایی  به میزان لازم

باقلوای آلبالو | طرز تهیه باقلوای آلبالو شکلاتی
طرز تهیه باقلوای آلبالو شکلاتی
 
این دستور به همان اندازه که شبیه باقلواست ولی طرز تهیه متفاوتی دارد. یک ورق شیرینی پزی را روی کانتر آشپزی بگذارید و با یک لایه از خمیر باقلوا (فایلو) آن را بپوشانید. روی آن کره ذوب شده مالیده و از مغزیجات خرد شده را روی آن پخش کنید.
آن را با یک لایه خمیر فایلو پوشانده سپس کره مالیده و از آلبالوها و شکلات خرد شده را روی آن پخش کنید.
این عمل را دو بار دیگر تکرار کنید (یک لایه فایلو، کره، مغزیجات، فایلو، شکلات و آلباوی خردشده، فایلو، کره، مغزیجات، فایلو، شکلات و آلباوی خردشده ). به همین آسونی.
از کاغذ شیرینی پزی کمک می گیریم و آن را رول می کنیم. حتما تعصب نداشته باشید که خیلی صاف و صوف دربیاد.
آن را به کمک چاقو برش زده و قطعه قطعه می کنیم و داخل ظرف مخصو پخت در فر قرار می دهیم. روی باقلوا کره مالیده و مقداری نمک روی آن می پاشیم.
باقلوا را بمدت 50 دقیقه در حرارت 175 درجه سانتیگراد می پزیم تا کاملا کریسپی شده و روی آن قهوه ای طلایی شود. وقتی باقلوا را از درون فر در می آوریم روی آن شهد عسل را می ریزیم.
باقلوا را حدودا یکساعت کنار می گذاریم تا شهد جذب آن شود.
 

باقلوای آلبالو | طرز تهیه باقلوای آلبالو شکلاتی
نکات تکمیلی در مورد باقلوای آلبالو

باقلوای آلبالو جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50 دقیقه میباشد .
باقلوای آلبالو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

باقلوای آلبالو ، طرز تهیه باقلوای آلبالو شکلاتی