سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا

خورش ماهی | طرز تهیه خورش ماهی تایلندی


مواد لازم خورش ماهی تایلندی


روغن گیاهی 2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای قرمز نصف 1 عدد
لوبیا سبز دو نیم شده 16 عدد
سیر ریز خرد شده 2 حبه
رنده پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
زنجفیل تازه 1 قاشق چایخوری
شیر نارگیل 1 پیمانه
زرد چوبه 1 قاشق چایخوری
آب ½ پیمانه
سس سویا 2 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای 2 قاشق چایخوری
پودر فلفل چیلی ½ قاشق چایخوری
برنج 2 پیمانه
آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
فیله سفت ماهی سفید 180 گرم
ریحان تازه ریز خرد شده 1 قاشق غذاخوری


خورش ماهی | طرز تهیه خورش ماهی تایلندی

طرز تهیه خورش ماهی تایلندی



    روغن را در تابه ای بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید.
    فلفل دلمه ای قرمز را به صورت نواری خرد کرده و به همراه لوبیا سبز (که سر و دم آن را زده و از وسط نصف کرده ایم) به مدت 4 دقیقه بپزید. هر از گاهی هم بزنید.
    سیر، رنده پوست لیمو، زنجفیل و زرد چوبه را اضافه کرده و 1 دقیقه بپزید، هر از گاهی هم بزنید.
    شیر نارگیل، آب، سس سویا، شکر و پودر فلفل چیلی را اضافه کرده و به نقطه جوش برسانید. شعله را کم کرده و اجازه بدهید با شعله متوسط  8 دقیقه بپزد.
    در حالی که خورش آهسته می جوشد برنج را به سلیقه خودتان بپزید و یا به دستور چلوی سریع یا چلوی ساده آبکشی مراجعه کنید.
    فیله ماهی را به سه قسمت تقسیم کنید. ماهی را به مواد اضافه کرده و در سس آماده شده خوب بغلتانید تا کاملاً به سس آغشته شود. در تابه را گذاشته و بگذارید آهسته به مدت 10 دیگر دقیقه بجوشد.
    وقتی ماهی پخت، خورش را از روی حرارت برداشته و آب لیمو و ریحان را در آن بریزید. با برنج سرو کنید.
 


خورش ماهی | طرز تهیه خورش ماهی تایلندی

نکات تکمیلی در مورد خورش ماهی

خورش ماهی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
خورش ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

خورش ماهی ، طرز تهیه خورش ماهی تایلندی