دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
مجله ویستا

بوفالو وینگز | طرز تهیه بوفالو وینگز


مواد لازم برای بوفالو وینگز

  بال مرغ:16 عدد

 چغندر فرنگی:یک عدد، رنده شده
 سرکه:نصف پیمانه
 شکر:یک قاشق غذاخوری
 نمک:نصف قاشق غذاخوری
 روغن مایع:یک چهارم پیمانه
 پیاز متوسط:یک عدد، خلالی
 

بوفالو وینگز | طرز تهیه بوفالو وینگز
 
طرز تهیه بوفالو وینگز
 
چغندر، سرکه، شکر و نمک را مخلوط کرده و چند ساعت صبر کنید تا سرکه رنگ بگیرد، سپس آن را صاف کنید. بال ها را در مخلوط پیاز، روغن مایع و سرکه حداقل یک ساعت بخوابانید.
 
هنگامی که بال مرغ رنگ قرمز به خود گرفت، آن را به سیخ کشیده و کباب کنید.
 
 
نکات
 
1. به جای چغندر از کلم بنفش هم می توانید استفاده کنید.
 
2. برای پخت بهتر، روی بال ها با چاقو 2 شکاف در هر طرف ایجاد کنید.
 
3. هنگام کباب کردن بال، آن را زود به زود برگردانید تا کاملا مغزپخت شود.
 

بوفالو وینگز | طرز تهیه بوفالو وینگز
نکات تکمیلی در مورد بوفالو وینگز

بوفالو وینگز جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
بوفالو وینگز را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

بوفالو وینگز ، طرز تهیه بوفالو وینگز