دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
مجله ویستا
بوفالو وینگز | طرز تهیه بوفالو وینگز
مواد لازم برای بوفالو وینگز
طرز تهیه بوفالو وینگز
نکات تکمیلی در مورد بوفالو وینگز
بال مرغ:16 عدد
چغندر فرنگی:یک عدد، رنده شده
سرکه:نصف پیمانه
شکر:یک قاشق غذاخوری
نمک:نصف قاشق غذاخوری
روغن مایع:یک چهارم پیمانه
پیاز متوسط:یک عدد، خلالی
چغندر، سرکه، شکر و نمک را مخلوط کرده و چند ساعت صبر کنید تا سرکه رنگ بگیرد، سپس آن را صاف کنید. بال ها را در مخلوط پیاز، روغن مایع و سرکه حداقل یک ساعت بخوابانید.
هنگامی که بال مرغ رنگ قرمز به خود گرفت، آن را به سیخ کشیده و کباب کنید.
نکات
1. به جای چغندر از کلم بنفش هم می توانید استفاده کنید.
2. برای پخت بهتر، روی بال ها با چاقو 2 شکاف در هر طرف ایجاد کنید.
3. هنگام کباب کردن بال، آن را زود به زود برگردانید تا کاملا مغزپخت شود.
بوفالو وینگز جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
بوفالو وینگز را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست