چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 15 May, 2024
مجله ویستا

فسنجان با کوفته قلقلی | طرز تهیه فسنجان با کوفته قلقلی


مواد لازم فسنجان با کوفته قلقلی

گوشت چرخ کرده 600 گرم
گردوی چرخ کرده 500 گرم
رب انار 2 پیمانه
نمک و زرچوبه به میزان لازم
زعفران و دارچین به میزان لازم
پیاز 1عدد
شکر در صورت تمایل


فسنجان با کوفته قلقلی | طرز تهیه فسنجان با کوفته قلقلی

طرز تهیه فسنجان با کوفته قلقلی

    گوشت چرخ کرده را با مقدار کمی نمک و زرد چوبه و پیاز رنده شده، ورز می دهیم و به صورت کوفته های ریز گلوله ای کرده و در روغن سرخ می کنیم. وقتی گوشتها کاملاً سرخ شدند، گوشت ها را کنار می گذاریم.
    سپس گردوی چرخ کرده را کمی در روغن تفت می دهیم تا رنگ آن یک درجه تیره شود. بعد روی آن 1 پیمانه آب می ریزیم و  می گذاریم بپزد و گردو کم کم از خود روغن پس دهد.
    سپس رب انار را اضافه می کنیم. بعد از 40 دقیقه گوشت ها را به گردو اضافه می کنیم. سپس رب انار را داخل خورشت می ریزیم و می گذاریم با گوشت و گردو چند قل بزند.
    بعد از 10 دقیقه کمی از آن می چشیم ،بنا به ذائقه خود، میزان ترشی آن را تنظیم می کنیم. اگر بیش از حد ترش بود، کمی شکر به آن اضافه می کنیم تا طعم آن مناسب شود.
    سپس، مقداری زعفران و دارچین به خورشت اضافه می کنیم. اجازه می دهیم خورشت با حرارت ملایم بپزد تا جا بیفتد.
    پس از جا افتادن و جمع شدن روغن روی ظرف خورش آن را با چلوی ساده آبکشی سرو می کنیم.
 


فسنجان با کوفته قلقلی | طرز تهیه فسنجان با کوفته قلقلی

نکات تکمیلی در مورد فسنجان با کوفته قلقلی

فسنجان با کوفته قلقلی جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
فسنجان با کوفته قلقلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

فسنجان با کوفته قلقلی ، طرز تهیه فسنجان با کوفته قلقلی