چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
سس سفید | طرز تهیه سس سفید
کره 60 گرم
آرد 4 قاشق غذاخوری (15 میلی لیتری) یا 36 گرم هر قاشق آرد 9 گرم وزن دارد.
شیر 500 میلی لیتر
استاک مرغ (سوپ مرغ آماده و بصورت قرص) یک چهارم یک قرص در یک قاشق غذاخوری آبجوش حل شود در صورت امکان
برگ بو یک برگ ضروری نیست
خامه 3 قاشق غذاخوری، 45 گرم ضروری نیست. هر قاشق غذاخوری خامه 15 گرم وزن دارد.
نمک و فلفل به اندازه
طرز تهیه سس سفید
1. کره را در ماهیتابه ریخته وقتی نصف آن ذوب شد آرد را اضافه کرده بهم می زنیم. وقتی خوب با یکدیگر مخلوط شده و تمام آن کف کرد، شعله را خاموش می کنیم.
2. شیر (در صورت امکان یک قاشق غذاخوری از سوپ استاک مرغ) و برگ بو را افزوده با کفگیر ترجیحاً چوبی خوب بهم می زنیم.خوب بهم می زنیم. ماهیتابه را بر روی شعله قرار می دهیم تا حالت سس را بخود گرفته و کشدار شود. شعله را خاموش می کنیم.
3. در آخر خامه (در صورت تمایل) و نمک و فلفل را اضافه می کنیم و بهم می زنیم. سس آماده است. غلظت سس بر اساس نوع غذا تفاوت دارد. در هنگام استفاده در غذاها برگ بو را خارج می کنیم.
سس سفید جزو سس و رب میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست