جمعه, ۶ تیر, ۱۴۰۴ / 27 June, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه خورش باقلا قاتق


موادلازم:
سیر تازه         3 حبه
باقالای           3 پیمانه
 شوید تازه      1پیمانه
تخم مرغ         2 عدد
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
روغن             به مقدار لازم


طرزتهیه:
ابتدا سیرهارا ریز کرده و در روغن تفت دهید وقتی طلایی شد باقالا و سبزی را اضافه نمایید کمی باهم تفت دهید سپس آب اضافه کرده بگذارید جوش بیاید سپس زردچوبه را اضافه کنید . پس از پخته شدن باقالا تخم مرغ را داخل خورش بریزید و اجازه دهید سفت شوند حالا خورش آماده است نوش جان..
 

نکات تکمیلی در مورد باقلا قاتق

باقلا قاتق جزو انواع خورش میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
باقلا قاتق را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه خورش باقلا قاتق