جمعه, ۶ تیر, ۱۴۰۴ / 27 June, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه خورش باقلا قاتق
موادلازم:
سیر تازه 3 حبه
باقالای 3 پیمانه
شوید تازه 1پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرزتهیه:
ابتدا سیرهارا ریز کرده و در روغن تفت دهید وقتی طلایی شد باقالا و سبزی را اضافه نمایید کمی باهم تفت دهید سپس آب اضافه کرده بگذارید جوش بیاید سپس زردچوبه را اضافه کنید . پس از پخته شدن باقالا تخم مرغ را داخل خورش بریزید و اجازه دهید سفت شوند حالا خورش آماده است نوش جان..
باقلا قاتق جزو انواع خورش میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
باقلا قاتق را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست