یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا

سالاد هویج | طرز تهیه سالاد هویج و پسته


مواد لازم سالاد هویج و پسته



دانه زیره سبز  1 قاشق چایخوری

آب لیموترش  2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون  2 قاشق غذاخوری

عسل  1 قاشق چایخوری

دارچین  ⅛ قاشق چایخوری

فلفل قرمز  ⅛ قاشق چایخوری

هویج  4 عدد بزرگ

گشنیز 2 قاشق غذاخوری

پسته   2 قاشق غذاخوری


سالاد هویج | طرز تهیه سالاد هویج و پسته


طرز تهیه سالاد هویج و پسته



1. ابتدا هویج را به شکل خلال های درشت و پهن خرد کنید. گشنیز و پسته را نیز خرد کنید. سپس دانه های زیره را در یک تابه ی کوچک به مدت 2 دقیقه روی شعله ی کم حرارت دهید تا عطر آن بلند شود و کمی بو داده شوند. داخل یک بشقاب بریزید تا خنک شوند.
2. آب لیموترش، روغن، عسل و ادویه ها را در یک شیشه با در پیچی بریزید و خوب تکان دهید تا ترکیب شوند سپس بگذارید 10 دقیقه بماند تا طعم ها با هم مخلوط شوند.
3. یک روغن دان بزرگ آب و نمک را جوش بیاورید و هویج ها را اضافه کنید. بگذارید دوباره جوش بیاید و 5 دقیقه دیگر تا کمی نرم شود بپزید سپس آبکش کنید.
4. سس را روی هویج ها بریزید و خوب هم بزنید تا به آن آغشته شوند. گشنیز و پسته را روی هویج ها بپاشید.


سالاد هویج | طرز تهیه سالاد هویج و پسته

نکات تکمیلی در مورد سالاد هویج

سالاد هویج جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
سالاد هویج را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

سالاد هویج ، طرز تهیه سالاد هویج و پسته