سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
راویولی سوسیس و اسفناج | طرز تهیه راویولی سوسیس و اسفناج
مواد لازم برای داخل راویولی سوسیس و اسفناج
اسفناج خرد شده 8 پیمانه
سوسیس مرغوب 80٪ گوشت 4 عدد بزرگ
پیاز ریز خرد شده 1 عدد متوسط
سیر ریز خرد شده 2 حبه
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
پنیر پارمژان رنده شده ½ پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
مواد لازم برای سس راویولی سوسیس و اسفناج
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
سیر ریز خرد شده 2 حبه
فلفل قرمز آسیاب شده ½ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی له شده 800 گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
خامه زده شده ½ قاشق چایخوری
جعفری یا ریحان ساتوری شده ¼ پیمانه
پنیر پارمژان رنده شده برای سرو غذا
طرز تهیه راویولی سوسیس و اسفناج
خمیر راویولی را مطابق دستور درست می کنیم.
سپس به سراغ درست کردن مواد داخل آن می رویم. اسفناج را آبپز می کنیم و سپس کاملاً آب آن را می گیریم. روغن زیتون را داخل یک تابه مناسب ریخته و آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. سپس پیاز را به همراه سوسیس مرغوب (80٪ گوشت) داخل آن تفت می دهیم تا پیاز کمی نرم شده و سوسیس کمی قهوه ای رنگ شود. سپس سیر را به آن اضافه کرده و آنها را با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم.
مخلوط پیاز و سوسیس را به همراه اسفناج، تخم مرغ و پنیر داخل دستگاه غذاساز ریخته و با درجه متوسط آنقدر می زنیم تا تمامی آنها، مخلوط و یکدست شوند. (دقت کنید که بیش از حد آن را نزنید، زیرا باید کمی زمختی در آن بماند).
روی نیمی از خمیر پهن شده، مخلوط داخلی راویولی (پیاز، سوسیس و اسفناج) را با فاصله های 4 سانتیمتری از هم می ریزیم. (یعنی هر قاشق مواد با قاشق دیگر، 5 سانتیمتر باید فاصله داشته باشد.)
سپس نیم دیگر خمیر را طبق دستور خمیر راویولی روی راویولی های پر شده می گذاریم و طبق دستور خمیر راویولی می بندیم و برش می زنیم. اگر تا یکی دو ساعت خیال پختن آنها را نداشته باشیم، آنها را در یخچال می گذاریم.
برای درست کردن سس، دو قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه مناسب گرم می کنیم و سیر را فقط به مدت یک دقیقه در آن تفت می دهیم. سپس گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و قرمز را اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه روی حرارت کم مخلوط می کنیم. پس از آن خامه و سبزی معطر را اضافه کرده و آن را کاملاً مخلوط می کنیم. آن را به مدت 10 دقیقه روی حرارت کم مخلوط می کنیم و تا زمان سرو غذا را گرم نگه می داریم.
راویولی های آماده را مانند پاستا داخل آب و نمک در حال جوشیدن می ریزیم تا پخته و نرم شوند. آنها زمانی که پخته و آماده شوند، روی آب شناور می شوند. پس از اینکه تمامی آنها پخته شدند، آنها را آبکش کرده و دوباره به قابلمه باز می گردانیم. نیمی از سس را روی راویولی ها ریخته و آنها را با دقت و ملایمت زیر و بالا می کنیم تا تمامی سطح آنها با سس پوشیده شود. سپس آن را در ظرف مناسب سرو ریخته. باقی مانده سس را به همراه پنیر رنده شده روی آنها می ریزیم و داغ سرو می کنیم.
راویولی سوسیس و اسفناج جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
راویولی سوسیس و اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست