یکشنبه, ۲۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 9 February, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه ماهی کنجدی
مواد لازم :
فیله ماهی : 300 گرم
کنجدخام : 2 قاشق غذاخوری
سس خردل : 2 قاشق غذاخوری
شیر : 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
ابتدا شیر و سس خردل را مخلوط کنید و فیله های پاک کرده و آب گرفته شده را درون آن بغلتانید، سپس فیله را در کنجد خام قرار دهید فیله را بتکانید اضافی کنجد بریزد. فر را از قبل 220 درجه سانتی گراد داغ کنید. ماهی ها را روی سینی چرب شده فر بچینید و به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید. بهتر است ماهی از نوع شیر ماهی یا قباد باشد.
ماهی کنجدی جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 12 دقیقه میباشد .
ماهی کنجدی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست