یکشنبه, ۲۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 9 February, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه ماهی کنجدی


مواد لازم :
فیله ماهی :  300 گرم
کنجدخام :     2 قاشق غذاخوری
سس خردل :  2 قاشق غذاخوری
شیر :            2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه ماهی کنجدی

طرز تهیه :
ابتدا شیر و سس خردل را مخلوط کنید و فیله های پاک کرده و آب گرفته شده را درون آن بغلتانید، سپس فیله را در کنجد خام قرار دهید فیله را بتکانید اضافی کنجد بریزد. فر را از قبل 220 درجه سانتی گراد داغ کنید. ماهی ها را روی سینی چرب شده فر بچینید و به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید. بهتر است ماهی از نوع شیر ماهی یا قباد باشد.

نکات تکمیلی در مورد ماهی کنجدی

ماهی کنجدی جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 12 دقیقه میباشد .
ماهی کنجدی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ماهی کنجدی