پنجشنبه, ۱۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 6 March, 2025
مجله ویستا

هویج پلو | طرز تهیه هویج پلو


مواد لازم برای هویج پلو


هویج متوسط :5 عدد
برنج ایرانی :5 پیمانه
شکر :یک پیمانه
زعفران آب زده :3 قاشق غذاخوری
نمک :به میزان لازم
خلال بادام و پسته :جهت تزیین
مرغ جهت سرو کنار هویج پلو:به میزان نفرات


طرز تهیه هویج پلو

هویج ها را به اندازه کبریتی خرد کنید .
شکر را در آب ریخته روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملا حل شده و مایع به قل زدن بیفتد.
شکر ها را در شربت ریخته و حرارت دهید تا نرم شود .
برنج را آب کش کرده و لا به لای برنج هویج های پخته را به صورت لایه لایه قرار دهید. برنج را روی حرارت قرار داده تا بخار دهد . بخار که بلند شد دم کنی گذاشته و شعله را کم کنید. حدود 45 دقیقه تا یک ساعت زمان بدهید تا دم بکشد . پس از آماده شدن غذا را در دیس مناسب کشیده و روی آن را با خلال بادام و پسته که کمی تفت خورده تزیین کنید .

کنار این غذا می توانید از مرغ زعفرانی استفاده کنید .


هویج پلو | طرز تهیه هویج پلو


نکات

هویج را می توانید با رنده درشت هم آماده کنید . ولی خلال دستی مناسب تر است .
کمی از شربت را می توانید برای شیرین تر شدن این غذا روی برنج بدهید .


هویج پلو | طرز تهیه هویج پلو

نکات تکمیلی در مورد هویج پلو

هویج پلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
هویج پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

هویج پلو ، طرز تهیه هویج پلو